IBN
Închide

Bantea-Zagoreanu Valentina

Publicaţii la conferinţe din RM - 15, Descărcări - 79, Vizualizări - 6088
XLS PDF DOC
ISO 690-2012

2023 - 2

Posibilități de identificare a pigmenților la procesarea materiilor oleaginoase
Bantea-Zagoreanu Valentina
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 176-177.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-188
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compuși antioxidanți din structura uleiurilor cu caracter pro-oxidant
Bantea-Zagoreanu Valentina
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 177-178.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-10. Vizualizări-382
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 2

Modificarea raportului compușilor biologic activi din pelicula miezului de nucă în dulciuri
Bantea-Zagoreanu Valentina , Sandu Iuliana , Baerle Alexei
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 377-378.
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-330
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramel
Bantea-Zagareanu Valentina , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 105-105.
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-255
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

The impact of the applied method on the content of antioxidants in spirulina, gluten-free products
Gurev Angela , Bantea-Zagareanu Valentina , Dragancea Veronica , Dodon Adelina
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 37-37.
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-20. Vizualizări-555
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 2

Asigurarea calităţii şi valabilității pâinii cu făină de porumb
Bantea-Zagoreanu Valentina , Ghendov-Moşanu Aliona
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.1. 2017. Cahul. Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul. 286-290.
Disponibil online 27 December, 2017. Descarcări-15. Vizualizări-654
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aspecte a utilizării spirulinei în industria de cofetărie
Breahna Nadejda , Sturza Maria , Dodon Adelina , Bantea-Zagoreanu Valentina
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 13-16.
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-211
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 4

Functional bakery products with the addition of dietary fiber
Bantea-Zagareanu Valentina
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 130-135.
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-504
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Technological aspects in the process of manufacture of bakery products with the addition of wheat bran
Bantea-Zagareanu Valentina
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 136-141.
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-791
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetări privind obţinerea şi caracterizarea iaurtului cu inulină
Canja Ana , Popescu Liliana , Bantea-Zagoreanu Valentina
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 23-26.
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-10. Vizualizări-146
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uscare a rădăcinilor de brusture în regim impulsodiscret cu utilarea aportului de energie prin convecţie şi combinat
Lupaşco Andrei , Bantea-Zagoreanu Valentina , Rotari Eugen
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 234-237.
Disponibil online 28 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-129
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 3

Influence of mixers parameters on dough kneading process
Bernic Mircea , Bantea-Zagareanu Valentina , Constantin Marusic , Ciobanu Eugeniu , Bălan Iurie
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 37-39.
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-397
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The analisis of the burdock roots drying process with high frequency waves
Rotari Eduard , Lupaşco Andrei , Bernic Mircea , Bantea-Zagareanu Valentina
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 171-174.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-415
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nontraditional addition in bakery excerpt from plant material
Lupaşco Andrei , Rotari Elena , Bantea-Zagareanu Valentina , Dodon Adelina , Boaghe Eugenia
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 413-417.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-464
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011 - 1

Studierea cineticii procesului de uscare a radacinilor de papadie cu aplicarea microundelor
Lupaşco Andrei , Stoicev Petru , Bantea-Zagoreanu Valentina , Rotari Eduard
Realizări şi perspective în mentenanţa utilajului agricol şi a autovehiculelor
Vol.28. 2011. Chişinău. "Print-Caro" SRL. 217-220.
Disponibil online 8 October, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-667
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 15 of 15