Bantea-Zagoreanu Valentina
Publicaţii la conferinţe din RM - 15, Descărcări - 79, Vizualizări - 6088
Posibilități de identificare a pigmenților la procesarea materiilor oleaginoase |
Bantea-Zagoreanu Valentina |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 176-177. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-188 |
Compuși antioxidanți din structura uleiurilor cu caracter pro-oxidant |
Bantea-Zagoreanu Valentina |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 177-178. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-10. Vizualizări-382 |
Modificarea raportului compușilor biologic activi din pelicula miezului de nucă în dulciuri |
Bantea-Zagoreanu Valentina , Sandu Iuliana , Baerle Alexei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 377-378. |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-330 |
Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramel |
Bantea-Zagareanu Valentina , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 105-105. |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-255 |
The impact of the applied method on the content of antioxidants in spirulina, gluten-free products |
Gurev Angela , Bantea-Zagareanu Valentina , Dragancea Veronica , Dodon Adelina |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 37-37. |
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-20. Vizualizări-555 |
Asigurarea calităţii şi valabilității pâinii cu făină de porumb |
Bantea-Zagoreanu Valentina , Ghendov-Moşanu Aliona |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.1. 2017. Cahul. Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul. 286-290. |
Disponibil online 27 December, 2017. Descarcări-15. Vizualizări-654 |
Aspecte a utilizării spirulinei în industria de cofetărie |
Breahna Nadejda , Sturza Maria , Dodon Adelina , Bantea-Zagoreanu Valentina |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 13-16. |
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-211 |
Functional bakery products with the addition of dietary fiber |
Bantea-Zagareanu Valentina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 130-135. |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-504 |
Technological aspects in the process of manufacture of bakery products with the addition of wheat bran |
Bantea-Zagareanu Valentina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 136-141. |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-791 |
Cercetări privind obţinerea şi caracterizarea iaurtului cu inulină |
Canja Ana , Popescu Liliana , Bantea-Zagoreanu Valentina |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 23-26. |
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-10. Vizualizări-146 |
Uscare a rădăcinilor de brusture în regim impulsodiscret cu utilarea aportului de energie prin convecţie şi combinat |
Lupaşco Andrei , Bantea-Zagoreanu Valentina , Rotari Eugen |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 234-237. |
Disponibil online 28 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-129 |
Influence of mixers parameters on dough kneading process |
Bernic Mircea , Bantea-Zagareanu Valentina , Constantin Marusic , Ciobanu Eugeniu , Bălan Iurie |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 37-39. |
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-397 |
The analisis of the burdock roots drying process with high frequency waves |
Rotari Eduard , Lupaşco Andrei , Bernic Mircea , Bantea-Zagareanu Valentina |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 171-174. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-415 |
Nontraditional addition in bakery excerpt from plant material |
Lupaşco Andrei , Rotari Elena , Bantea-Zagareanu Valentina , Dodon Adelina , Boaghe Eugenia |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 413-417. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-464 |
Studierea cineticii procesului de uscare a radacinilor de papadie cu aplicarea microundelor |
Lupaşco Andrei , Stoicev Petru , Bantea-Zagoreanu Valentina , Rotari Eduard |
Realizări şi perspective în mentenanţa utilajului agricol şi a autovehiculelor |
Vol.28. 2011. Chişinău. "Print-Caro" SRL. 217-220. |
Disponibil online 8 October, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-667 |