IBN
Închide



Publicaţii la conferinţe din RM - 4, Descărcări - 6, Vizualizări - 482
XLS PDF DOC
ISO 690-2012

2017 - 1

Prevenirea apariției bolii întinderii în produsele de panificație prin utilizarea propionatului de calciu
Rumeus Iurii, Turtoi Maria
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2017. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 124-131.
Disponibil online 22 March, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-43
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

The influence of the classical cooling process on the occurrence of the rope spoilage in bread
Rumeus Iurii, Turtoi Maria
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 82-87.
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-215
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inovații – ca factor al sporirii calității produselor de Panificație
Rumeus Iurii, Turtoi Maria
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 263-267.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-27
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Influence of ultraviolet light treatment on surface decontamination of fresh-cut fruits
Turtoi Maria
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 106-111.
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-197
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4