Bulgaru Viorica
Publicaţii la conferinţe din RM - 16, Descărcări - 48, Vizualizări - 4496
Soluţii potenţiale pentru prevenirea acumulării histaminei în brânzeturi |
Bulgaru Viorica |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 184-185. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-194 |
The impact of berries on the evolution of yoghurt acidity |
Cușmenco Tatiana , Makar A. , Bulgaru Viorica , Netreba Natalia , Dianu Irina , Sandu Iuliana |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 40-40. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-79 |
Goat milk yogurt with improved properties |
Bulgaru Viorica , Popescu Liliana |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 43-43. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-80 |
The influence of thermal processing on the goat milk antioxidant properties |
Bulgaru Viorica , Pugaciova Inna , Banu Teodor |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 44-44. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-87 |
The influence of thermal treatment on the chickpeas and lentils minerals content |
Ghendov-Moşanu Aliona , Mazur Mihail , Bulgaru Viorica , Celac Valentin , Sturza Rodica |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 49-49. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-139 |
The effect of the dry aging process on the beef color |
Bulgaru Viorica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 61-61. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-306 |
The effects of lactose hydrolysis on the lactose-free yogurt quality |
Popescu Liliana , Bulgaru Viorica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 97-97. |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-339 |
New trends in the valorisation of dairy by-products (whey) |
Bulgaru Viorica , Croitor Tatiana |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 16-16. |
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-230 |
The quality indices of yaghurt manufactured with cow milk and goat milk |
Bulgaru Viorica , Botezat Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 266-271. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-611 |
Indicii de calitate ai produselor lactate fermentate fabricate din lapte de capră autohton |
Gurmeza Irina , Bulgaru Viorica , Gutium Olga |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 17-20. |
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-255 |
Creep and relaxation properties of mixed starch and carrageenan gels |
Bulgaru Viorica , Ciumac Jorj |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 163-168. |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-571 |
Proprietățile higroscopice ale amidonului |
Bulgaru Viorica |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 53-56. |
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-137 |
Fluajul și recuperarea gelurilor din amidon |
Bulgaru Viorica |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 98-99. |
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-90 |
Impact of environmental factors on the viscosity of starch solutions |
Bulgaru Viorica |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 256-261. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-472 |
Effect of temperature on functional properties of starch separated from soriz (sorghum oryzoidum) |
Bulgaru Viorica , Coşciug Lidia , Dupouy Eleonora , Siminiuc Rodica |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 262-264. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-492 |
Glycaemic index of soriz (sorghum oryzoidum) grains and groats |
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Bulgaru Viorica , Stefirta Mariana |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 131-134. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-414 |