Covaliov (Boaghi) Eugenia
Publicaţii la conferinţe din RM - 28, Descărcări - 266, Vizualizări - 11359
The effect of using wine by-products in obtaining sweet preparations |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Boaghe Eugenia |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 42-42. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-88 |
Effect of grape skin incorporation into ice cream formulation |
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. . 44-44. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-331 |
Efectul încorporării pieliței strugurilor în formularea înghețatei |
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. . 45-45. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-12. Vizualizări-331 |
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 391-397. |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-290 |
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Boaghe Eugenia , Sturza Rodica |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. Moldova State University. 225-225. |
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-258 |
Impact of drying procces on peach quality |
Deseatnicova Olga , Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Vişanu Vitali , Ţislinscaia Natalia |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 23-23. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-184 |
Agro-industrial potential of Cannabis Sativa L. seeds as a sourse of biological active substances |
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Negoiţa Cătălina , Boaghe Eugenia , Siminiuc Rodica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 38-38. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-12. Vizualizări-271 |
Bioactive potential of some condimentary plants: wild garlic (Allium Ursinum), sorrel (Rumex Acetosa L.), nettle (Urtica Dioica) |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Gutium Olga , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 41-41. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-237 |
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake |
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 44-44. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-272 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review |
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boaghe Eugenia , Radu Oxana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia , Boiştean Alina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 54-54. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-290 |
Nutritional status of pregnant women from Republic of Moldova |
Boaghe Eugenia , Popovici Violina , Reşitca Vladislav , Siminiuc Rodica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 55-55. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-195 |
Sorption characteristics of wheat and jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) flour mixes |
Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Ţiţei Victor , Boiştean Alina , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Zacuțelu Marcel |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 58-58. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-241 |
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova |
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boiştean Alina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 62-62. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-255 |
Revitalizarea alivencei moldovenești: tradiție și experiențe de preparare |
Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica , Alcaz Olga , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 2. 2021. Chişinău. Fox Trading SRL. 181-188. |
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-345 |
Aspecte tradiționale și tehnologice ale borșului acru, element al patrimoniului gastronomic din spațiul românesc |
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 2. 2021. Chişinău. Fox Trading SRL. 189-194. |
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-386 |
Analysis of the content of toxic substances in carrot subjected to heat treatment |
Paladi Daniela , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.8, Partea 1. 2021. Cahul. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul. 282-285. |
Disponibil online 13 December, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-372 |
Similitudini ale tradiţiilor gastronomice ukrainene cu cele din bucătăria moldovenească |
Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Relațiile etnoculturale moldo-ucrainene în aspect sincronic şi diacronic |
Ediția 6. 2021. Chişinău. Fox Trading SRL (Editura UNU). 14-14. |
Disponibil online 24 December, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-418 |
Evaluation of total carotenoid content in functional food products enriched with rosehip powder (Rosa Canina) |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Radu Oxana , Capcanari Tatiana , Popovici Cristina |
Achievements and perspectives of modern chemistry |
2019. Chisinau, Republic of Moldova. Tipografia Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 186-186. |
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-25. Vizualizări-713 |
Chemical, physical and sensory characteristics of peanut milk |
Boaghe Eugenia , Gorbuleac Veronica , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 88-92. |
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-725 |
Features of the production of apricot kernels as a secondary raw material for the food industry |
Boeştean Olga , Boaghe Eugenia , Dikusar Galina , Netreba Natalia |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 226-226. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-573 |