IBN
Închide

Tăzlăvan Doina

Articole în reviste din RM - 5, Descărcări - 200, Vizualizări - 5568
XLS PDF DOC
ISO 690-2012

2013 - 3

Analiza criteriilor eficiente de segmentare a consumatorilor serviciilor de alimentaţie publică
Tăzlăvan Doina
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Nr. 11(2) / 2013 / ISSN 1857-1239
Disponibil online 29 November, 2013. Descarcări-51. Vizualizări-1037
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alegerea strategiei de marketing în domeniul comerţului şi alimentaţiei publice ca o condiţie a perfecţionării cadrului normativ
Petrovici Sergiu , Tăzlăvan Doina
Economica
Nr. 2(84) / 2013 / ISSN 1810-9136
Disponibil online 27 November, 2013. Descarcări-36. Vizualizări-1167
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică
Tăzlăvan Doina
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Nr. 12(2) / 2013 / ISSN 1857-1239
Disponibil online 27 February, 2014. Descarcări-17. Vizualizări-1414
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

Direcţii strategice de dezvoltare a pieţei produselor şi serviciilor din alimentaţia publică
Petrovici Sergiu , Tăzlăvan Doina
Economica
Nr. 2(80) / 2012 / ISSN 1810-9136
Disponibil online 5 December, 2013. Descarcări-40. Vizualizări-969
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analiza dezvoltării pieţei produselor şi serviciilor de alimentaţie publică
Tăzlăvan Doina
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Nr. 10 / 2012 / ISSN 1857-1239
Disponibil online 14 December, 2013. Descarcări-56. Vizualizări-981
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5