Cartaşev Anatolie
Publicaţii la conferinţe din RM - 20, Descărcări - 98, Vizualizări - 8953
Elaborarea culturii starter probiotice producătore de peptide antimicrobiene |
Cartaşev Anatolie |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective |
2023. Chişinău. "Print-Caro" SRL. 50-52. |
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-330 |
Lactanox: scientific approach and future perspectives |
Cartaşev Anatolie , Mihailova (Neicovcena) Iulia , Mahamat Yamtitina |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. Universitatea de Stat din Comrat. 337-343. |
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-184 |
Isolation and identification of lactobacilli isolates from milk as potential statrer cultures |
Cartaşev Anatolie |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. Universitatea de Stat din Comrat. 343-348. |
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-157 |
Development of the dairy industry: analysis UTA Gagauzia |
Cartaşev Anatolie |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2022. Comrat, Republica Moldova. Universitatea de Stat din Comrat. 208-210. |
Disponibil online 1 April, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-294 |
Traditional Moldovan cheese microflora |
Cartaşev Anatolie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 67-67. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-233 |
Influence of protective media for thermophilic lactic acid bacteria during the freeze-drying process |
Cartaşev Anatolie |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2021. Comrat, Republica Moldova. Universitatea de Stat din Comrat. 265-269. |
Disponibil online 22 February, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-313 |
Caracteristica fenotipă a tulpinilor autohtone de bacterii lactice izolate din smîntînă de fermentare spontană |
Şveţ Svetlana , Cartaşev Anatolie |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole |
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 351-355. |
Disponibil online 24 February, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-603 |
Crearea asociaților de bacterii lactice pentru culturile starter |
Bogdan-Golubi Nina , Cartaşev Anatolie |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 140-144. |
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-529 |
Impact of Streptococcus thermophiles exopolisaccharide-producing strains on properties of youghurt |
Cartaşev Anatolie |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 150-155. |
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-524 |
New streptococcus thermophilus strain as potential agent for increasing bio-safety of dairy products |
Cartaşev Anatolie , Rudik V. |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 96-96. |
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-587 |
Effect of exopolysaccharide starter culture and solids on syneresis of yoghurt |
Cartaşev Anatolie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 356-361. |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-708 |
Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки |
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Cartaşev Anatolie , Бурец Елена |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4, T. 2015. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 64-64. |
Disponibil online 15 February, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-622 |
Characterization of autochthonous Streptococcus thermophilus strains isolated from milk |
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Editia 3, T. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 32-32. |
Disponibil online 8 February, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-586 |
Long time preservation of industrial lactic acid bacteria |
Burets Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii , Burtseva Svetlana , Chiselita Oleg |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 107-107. |
Disponibil online 24 May, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-726 |
Autochthonous exopolysaccharide-producing strains streptococcus thermophilus and their use in fermented milk production |
Cartaşev Anatolie |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 110-110. |
Disponibil online 24 May, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-586 |
Determinarea termenului de păstrare a produselor lactate acide liofilizate |
Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 6-9. |
Disponibil online 23 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-115 |
Culturi de streptococcus thermophilus producatoare de exopolizaharide pentru iaurt |
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 409-412. |
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-616 |
Improvement of textural properties of fermented milk by using streptococcus thermophilus strains |
Burets Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 230-234. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-433 |
Aplicarea tulpinilor autohtone de bacterii lactice la fabricarea smîntînii combinate |
Bureţ Elena , Şveţ Svetlana , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane |
2011. Chișinău, Republica Moldova. „Elena-V.I.” SRL. 12-13. |
Disponibil online 20 September, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-477 |
Conservation method of strains of lactic acid bacteria |
Cartaşev Anatolie , Burets Elena |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 9. 2011. Chişinău. Tipogr. Simbol-NP SRL. 13-13. |
Disponibil online 18 May, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-330 |