Evaluarea expunerii la mercur asociată consumului diferitor specii de pește |
Țurcanu Gheorghii, Bahnarel Ion, Dupouy Eleonora |
Congresul consacrat aniversării a 75-a de la fondarea Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” |
2020. Chişinău. USMF. 155-155. |
Disponibil online 24 March, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-347 |
Consumul de pește în rândul populației Republicii Moldova |
Țurcanu Gheorghii, Dupouy Eleonora, Bahnarel Ion |
Congresul consacrat aniversării a 75-a de la fondarea Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” |
2020. Chişinău. USMF. 148-148. |
Disponibil online 28 March, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-339 |
Effect of temperature on functional properties of starch separated from soriz (sorghum oryzoidum) |
Bulgaru Viorica, Coşciug Lidia, Dupouy Eleonora, Siminiuc Rodica |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 262-264. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-478 |