Parşacova Lidia
Publicaţii la conferinţe din RM - 9, Descărcări - 99, Vizualizări - 4455
Optimization of the composition of fillings with heat-stable properties |
Popel Svetlana , Cropotova Janna , Parshakova Lidia , Draganova Elena , Pîrgari Elena , Colesnicenco Alexandra , Pujailo Evdochia , Zyryanova E. |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 165-170. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-643 |
Crearea compoziţiei autohtone de adaosuri de fier şi vitamine pentru fortificarea făinii şi produselor de panificaţie |
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Suvorova Galina , Pîrgari Elena , Pujailo Evdochia |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 162-167. |
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-328 |
Майонезы – как продукт здорового питания |
Паршакова Лидия , Попель Светлана , Пыргарь Елена , Колесниченко Александра |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 205-213. |
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-17. Vizualizări-314 |
Influence of different berry varieties on the overall quality of reduced-sugar jams |
Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Cropotova Janna , Sava Parascovia |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor |
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 129-133. |
Disponibil online 4 June, 2019. Descarcări-42. Vizualizări-1044 |
An experimental study regarding the influence of the relationship between recipe |
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Condraşova Iulia |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 310-315. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-430 |
Optimisation of fatty-acid composition of vegetable oils |
Parshakova Lidia , Popel Svetlana , Cropotova Janna , Condraşova Iulia , Soboleva Inessa |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 41-43. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-362 |
A study on oxidative stability of vegetable oil blends with optimal ratio of polyunsaturated fatty acids |
Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Cropotova Janna , Condraşova Iulia , Colesnicenco Alexandra |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 44-48. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-421 |
Prospects of the use of vitamin and mineral complexes developed for elimination of iron and acid folic deficiency in the republic of Moldova |
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parshakova Lidia , Condraşova Iulia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 60-65. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-504 |
Технология производства низкокалорийных джемов на базе местного плодово-ягодного сырья |
Паршакова Лидия , Demcenco Lilia , Попель Светлана |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” |
Vol. 15 (1). 2007. Chişinău. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 314-317. |
Disponibil online 8 July, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-409 |