Subotin Iurie
Publicaţii la conferinţe din RM - 15, Descărcări - 139, Vizualizări - 6662
The action of some antioxidants on the stability of vegetable oils |
Subotin Iurie , Covaci Ecaterina , Drutsa R , Munteanu Daniel , Popovici Violina |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 41-41. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-101 |
Analysis of the mechanism of forced oxidation of grape seed oil |
Subotin Iurie , Sturza Rodica , Drutsa R , Popovici Violina |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 147-147. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-408 |
Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions |
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 161-162. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-18. Vizualizări-383 |
EEC-D-PS4_Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions |
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 0-0. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-255 |
Food packing – problems and perspectives |
Subotin Iurie , Macari Artur , Drutsa R |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 329-334. |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-483 |
The dynamics of the oxidation process of white wines depending on temperature, molecular oxygen rate and PH |
Subotin Iurie , Drutsa R , Covaci Ecaterina , Gherdelescu Lucia |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 96-96. |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-11. Vizualizări-357 |
The impact of antioxidants on the oxidative stability of some edible oils |
Popovici Violina , Drutsa R , Subotin Iurie , Sturza Rodica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 98-98. |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-284 |
Unele aspecte de efectuare a lucrărilor practice la Chimie |
Subotin Iurie , Popa Nelea , Chiosa Zinaida |
Materialele Conferinței Republicane a Cadrelor Didactice |
Vol. 2. 2021. Chișinău, Republica Moldova. Tipografia Universităţii de Stat din Tiraspol. 233-238. |
Disponibil online 12 March, 2021. Descarcări-49. Vizualizări-694 |
Sunflower oil oxydation into forced thermal processes |
Drutsa R , Duka Gh. , Subotin Iurie |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 75-75. |
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-373 |
Authentification of some local raw materials with high biologycal value |
Cușmenco Tatiana , Macari Artur , Subotin Iurie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 77-82. |
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-651 |
Determination of physico-chemical parameters of polyfloral |
Dragancea Veronica , Drutsa R , Subotin Iurie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 232-235. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-713 |
Influence of composition and heat treatment on technological parameters of liver pate |
Gorneţ Viorel , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Subotin Iurie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 190-193. |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-911 |
Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie |
Ţislinscaia Iana , Subotin Iurie , Druţă Raisa |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 29-32. |
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-104 |
Research on the iodized oil |
Haritonov Svetlana , Sturza Rodica , Verejan Ana , Subotin Iurie |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 251-253. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-521 |
Research hyaluronic acid complexation with bioactive metal ions |
Zadorojnai Larisa , Verejan Ana , Haritonov Svetlana , Subotin Iurie |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 344-347. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-424 |