Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Metode de pregătire a materiei prime vegetale pentru CO2-extracţia superc ritică |
Caragia Vavil , Migalatiev Olga , Carelina Marina |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 26 September, 2019 |
Goat milk yougurt as a potentially functional food |
Popovici Cristina , Brînza Renata , Cartaşev Anatolie , Migalatiev Olga , Bogdan-Golubi Nina , Golubi Roman , Grumeza-Clefos Irina , Coev Ghenadii , Caragia Vavil |
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3. |
2019. ruse. . 34-40. |
Disponibil online 28 September, 2022 |
Developpement de la technologie de fabrication de bouillie instantanee destinee aux personnes presentant une intolerance au gluten |
Iuşan Larisa , Terentieva Galina , Caragia Vavil , Migalatiev Olga , Carelina Marina , Gordeeva Valentina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 291-296. |
Disponibil online 4 July, 2019 |
Supercritical carbon dioxide extraction of lycopene from industrial tomato waste |
Popovici Cristina , Migalatiev Olga , Gaceu Liviu , Golubi Roman , Caragia Vavil |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 43-50. |
Disponibil online 3 July, 2019 |
Compoziţia fizico-chimică a materiei prime secundare şi pregătirea ei pentru CO2- extracţia supercritică |
Carelina Marina , Caragia Vavil , Migalatiev Olga , Gordeeva Valentina |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 193-197. |
Disponibil online 23 March, 2021 |
Obţinerea CO2- extractelor şi CO2- şroturilor din materii prime secundare autohtone |
Migalatiev Olga , Caragia Vavil , Carelina Marina , Gordeeva Valentina |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 240-245. |
Disponibil online 23 March, 2021 |
Cherry plum (Prúnus Cerasiféra) – source material and processed products |
Linda Liudmila , Terentii Petru , Caragia Vavil , Sarandi Tatiana , Odobescu Ludmila |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 219-224. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Proprietățile biometrice, fizico-chimice și tehnologii de prelucrare a leguminoaselor de selecție autohtonă |
Linda Liudmila , Caragia Vavil , Sarandi Tatiana , Odobescu Ludmila , Carelina Marina |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 1. 2015. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 68-72. |
Disponibil online 10 August, 2021 |
Făină extrudată din năut |
Carelina Marina , Caragia Vavil , Linda Liudmila , Migalatiev Olga |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 1. 2015. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 52-54. |
Disponibil online 10 August, 2021 |
Prophylactic assortment diversification of food for diabetics |
Iuşan Larisa , Terentieva Galina , Caragia Vavil , Gordeeva Valentina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 216-219. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
Mathematical modeling of oil extraction from walnut crumbs with supercritical CO2 |
Jenac Ana , Migalatiev Olga , Caragia Vavil |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 220-223. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
The influence of the CO2-extraction process on the microbial contamination of vegetable raw material |
Jenac Ana , Migalatiev Olga , Caragia Vavil , Vîcerova Larisa , Suvorova Galina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 224-227. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
Valorificarea deşeurilor de tomate prin metoda de CO2-extracţie |
Migalatiev Olga , Jenac Ana , Caragia Vavil , Tîrsînă Marina , Soboleva Inessa |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1 / 2014 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 29 October, 2017 |
Optimiziation of the quality of canned produce using high quality primary products with high biological value |
Linda Liudmila , Caragia Vavil , Fiodorov Stanislav , Sarandi Tatiana , Gordeeva Valentina , Odobescu Ludmila |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 236-239. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
1-20 of 34