Afiliat la Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Goat milk – actual direction in dairy industry |
Bogdan-Golubi Nina |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 6, Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 171-176. |
Disponibil online 19 September, 2018 |
Biotechnological potential of autochthonous lactic acid bacteria isolated from raw goat milk |
Bogdan-Golubi Nina |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 136-139. |
Disponibil online 30 January, 2019 |
Crearea asociaților de bacterii lactice pentru culturile starter |
Bogdan-Golubi Nina , Cartaşev Anatolie |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 140-144. |
Disponibil online 30 January, 2019 |
Composition and characteristics of goat milk: a review |
Bogdan-Golubi Nina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 135-140. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
1-4 of 4