Afiliat la Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
Tipuri de produse alimentare noi |
Stoica Maricica , Stoica Dimitrie , Alexe Petru |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.1. 2018. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul. 348-351. |
Disponibil online 24 October, 2018 |
Etapele creării și dezvoltării produselor alimentare. aspecte generale |
Stoica Maricica , Alexe Petru , Stoica Dimitrie |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.1. 2017. Cahul. Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul. 306-309. |
Disponibil online 27 December, 2017 |
Factors influencing food neophobia. A brief review |
Stoica Maricica , Alexe Petru |
Journal of Research on Trade, Management and Economic Development |
Nr. 2 / 2016 / ISSN 2345-1424 / ISSNe 2345-1483 |
Disponibil online 14 March, 2017 |
The influence of natural and synthetic antioxiadants on the oxidation stability of heat treated walnut oil (Juglans Regia l.) |
Popovici Cristina , Alexe Petru , Dmitrieva Ecaterina , Deseatnicova Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 261-267. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
Meat microbiology. A short review |
Stoica Maricica , Alexe Petru |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 369-372. |
Disponibil online 1 April, 2020 |
High hydrostatic pressure and pulsed electric fields. An overview |
Stoica Maricica , Filimon Veronica , Alexe Petru , Gitin Liliana |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 187-189. |
Disponibil online 29 September, 2020 |
Maximizing the Health Benefits of Functional Foods Through Microencapsulation Techniques |
Dima Cristian , Gitin Liliana , Alexe Petru , Dima Stefan Ovidiu |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 340-340. |
Disponibil online 29 September, 2020 |
Supercritical fluid extraction of bioactive compounds from walnut leaves |
Popovici Cristina , Gitin Liliana , Alexe Petru |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 84-89. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
1-9 of 9