Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
The impact of berries on the evolution of yoghurt acidity |
Cușmenco Tatiana , Macari Ana , Bulgaru Viorica , Netreba Natalia , Dianu Irina , Sandu Iuliana |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 40-40. |
Disponibil online 4 January, 2024 |
Effect of functional plant extract from grape seeds on the quality of boiled cream with milk |
Netreba Natalia , Gurev Angela , Dragancea Veronica , Boeştean Olga |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 47-47. |
Disponibil online 4 January, 2024 |
Proprietățile extractelor hidrofile din semințele de struguri autohtoni Moldova |
Gurev Angela , Dragancea Veronica , Netreba Natalia , Boeştean Olga |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 343-344. |
Disponibil online 24 October, 2022 |
Evoluția conținutului acizilor organici în timpul maturizării cătinii albe (Hippophae rhamnoides) |
Boeştean Olga , Netreba Natalia , Macari Artur , Gurev Angela , Dianu Irina |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 379-380. |
Disponibil online 25 October, 2022 |
Comparative characteristics of raw materials for functional fruit chips |
Netreba Natalia , Boeştean Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 42-42. |
Disponibil online 23 January, 2023 |
Species diversity of the microbiota of sea buckthorn berries |
Netreba Natalia , Sandu Iuliana , Macari Artur , Boeştean Olga , Baerle Alexei , Dianu Irina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 59-59. |
Disponibil online 24 January, 2023 |
Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berries |
Dianu Irina , Macari Artur , Netreba Natalia , Baerle Alexei , Boeştean Olga , Sandu Iuliana |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 75-75. |
Disponibil online 25 January, 2023 |
Caracteristica comparativa a proprietaților fizico-chimice ai semințelor de struguri chardonnay și pinot |
Netreba Natalia , Boeştean Olga , Gurev Angela , Dragancea Veronica |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 341-342. |
Disponibil online 24 October, 2022 |
Wine waste as a source of non-conventional resources in the food industry |
Boeştean Olga , Netreba Natalia , Gurev Angela , Dragancea Veronica |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 57-57. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Prospects for using sea buckthorn berries for healthy food production |
Sandu Iuliana , Macari Artur , Netreba Natalia , Boeştean Olga , Sandulachi Elisaveta , Dianu Irina |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 69-69. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Physical properties of grape seeds |
Netreba Natalia , Boeştean Olga |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 67-67. |
Disponibil online 19 October, 2021 |
Features of the production of apricot kernels as a secondary raw material for the food industry |
Boeştean Olga , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Dicusar Galina , Netreba Natalia |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 226-226. |
Disponibil online 4 July, 2019 |
1-20 of 25