Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Application of apple acidifier in vegetable stew of type „Zacusca” production |
Crucirescu Diana |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 30, Nr. 3 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 3 November, 2023 |
EEC-D-PS6_The acidifier from unripe apples - source of natural acidity |
Crucirescu Diana |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 0-0. |
Disponibil online 18 March, 2022 |
Indicii de calitate a conservelor de tomate marinate cu acidifiant din mere |
Crucirescu Diana |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 335-340. |
Disponibil online 24 October, 2022 |
The acidifier from unripe apples - source of natural acidity |
Crucirescu Diana |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 171-173. |
Disponibil online 17 March, 2022 |
Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuia. |
Crucirescu Diana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2021. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 413-416. |
Disponibil online 29 June, 2021 |
Physicochemical caracteristics of unripe apples |
Crucirescu Diana |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 28, Nr. 4 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 24 December, 2021 |
Unripe apples – source of natural organic acids |
Crucirescu Diana |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 86-86. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Utilizarea rațională a merelor imature |
Crucirescu Diana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. . 401-404. |
Disponibil online 24 June, 2020 |
1-8 of 8