IBN
Închide
Reşitca Vladislav
Cuvinte-cheie (126): walnuts (5), vinasa (3), vinasse (3)
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Google Scholar ID
ORCiD
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 9. Publicaţii la conferinţe din RM - 18. Publicaţii peste hotare - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 17
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2022 - 5

Efectul încorporării pieliței strugurilor în formularea înghețatei
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Universitatea Tehnică a Moldovei
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-97
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of grape skin incorporation into ice cream formulation
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia
Technical University of Moldova
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-117
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iurie1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-112
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iurie1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-97
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iurie1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-95
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 5

Capitalization of secondary wine products - an opportunity for the wine sector of Republic of Moldova and Romania
Musteaţă Grigore1 , Balanuţă Anatol1 , Reşitca Vladislav1 , Filimon Razvan Vasile2 , Băetu Mihai-Marius2 , Patraș Antoanela2
1 Technical University of Moldova,
2 „Ion Ionescu de la Brad” University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine ,Iaşi
Journal of Social Sciences
Nr. 4(2) / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 1 June, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-375
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-95
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of sea buckthorn berries (Hippophae rhamnoides) on yoghurt biological value and quality
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(45) / 2021 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X
Disponibil online 18 April, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-117
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quince (cydonia oblogna) paste: functional ingredient for pastries
Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Chirsanova Aurica , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-84
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Use of brewers' spent grain in food production
Şaitan Olesea , Reşitca Vladislav , Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-115
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 2

Consumer behavior related to salt intake in the Republic of Moldova
Chirsanova Aurica , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Boiştean Alina , Reşitca Vladislav , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Nr. 3(4) / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-314
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă
Grosu Carolina , Siminiuc Rodica , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(59) / 2020 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 16 February, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-230
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 2

Application of pareto principle in monitoring walnuts quality at storage
Sandulachi Elizaveta , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Tatarov Pavel , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-450
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dezvoltarea tehnologiei de obținere a laptelui și a băuturii fermentate pe bază de nuci
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(55) / 2019 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 4 February, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-420
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Chemical, physical and sensory characteristics of peanut milk
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gorbuleac Veronica , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-499
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibilities of walnut valorisation through walnut milk acidic beverage obtention
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-458
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 5

Albirea şrotului de nuci Juglans Regia L cu peroxid de hidrogen
Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Siminiuc Rodica , Deseatnicov Olga , Reşitca Vladislav
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-441
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of quality indicators of walnut oil and oilcake
Sandulachi Elizaveta , Macari Artur , Reşitca Vladislav , Scripcari Ion
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-344
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence du teneur du calcium sur les proprietes de texture de fromage
Chirsanova Aurica , Reşitca Vladislav
Université Technique de Moldavie
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-26. Vizualizări-460
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of water activity on walnuts (Juglans Regia L.) Microbiological and oxidative quality
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Reşitca Vladislav , Rubtsov Silvia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-422
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 30