Autori | Titlul lucrării | Titlul sursei | Nr. revista, editia, volumul | Locul publicarii | Anul publicarii | Paginile | DOI | ISSN / ISBN |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CHISELITA, Oleg, CHISELITSA, Natalia, TOFAN, Elena, BESHLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, DANILIS, Marina, ROTARU, Ana | Antocyanic extracts from yeast winewaste | Microbial Biotechnology | Ediția 5 | Chișinău, Republica Moldova | 2022 | p. 29 | https://doi.org/10.52757/imb22.15 | 978-9975-3555-6-8 |
CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, BESHLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina, ROTARI, Doina, ROTARU, Ana | Biochemical composition and antioxidant activity of different preparations from microbial waste of the beer industry | Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology | nr. 1(26) | 2022 | pp. 129-146 | https://doi.org/10.2478/aucft-2022-0011 | - | |
BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina | Biochemical composition and antioxidant activity of the mannoprotein preparation obtained yeast biomass from wine industry waste | Notulae Scientia Biologicae | nr. 2(14) | 2022 | pp. 1-9 | https://doi.org/10.55779/nsb14211229 | 2067-3205 | |
CHISELIŢA, Natalia, CHISELIŢĂ, Oleg, BEŞLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIŞ, Marina | Compoziția biochimică și activitatea enzimatică a fracțiilor β-glucanice din sedimentele de levuri din diferite vinuri autohtone | Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii | nr. 1(345) | 2022 | pp. 87-96 | https://doi.org/10.52388/1857-064X.2022.1.11 | 1857-064X | |
BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina, MORARI-PIRLOG, Alisa, CARAPIREA, Anatoli, DARIE, Grigorie, CIBOTARU, Elena, MATVIENCO, Natalia | Extraction processes and biologically active preparations obtained from brewer’s yeast sediments for use in the animal husbandry | Bulletin Științific Supliment Cadet Inova | nr. 1 | 2022 | pp. 133-143 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/161428 | 2501-3157 | |
EFREMOVA, Nadejda, BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, TOFAN, Elena, DANILIS, Marina | The prospects of application of aminoproteic extracts from yeasts of wine sediments | Microbial Biotechnology | Ediția 5 | Chișinău, Republica Moldova | 2022 | p. 82 | https://doi.org/10.52757/imb22.55 | 978-9975-3555-6-8 |
EFREMOVA, Nadejda, CHISELIŢĂ, Oleg, CHISELIŢA, Natalia, BEŞLIU, Alina, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIŞ, Marina | Activitatea enzimatică a unor extracte din biomasa levurilor deșeurilor industriei de bere | Studia Universitatis Moldaviae. Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii | nr. 1(141) | 2021 | pp. 121-126 | https://doi.org/10.5281/zenodo.4980564 | 1814-3237 | |
CHISELITA, Oleg, CHISELITSA, Natalia, BESHLIU, Alina, TOFAN, Elena, EFREMOVA, Nadejda, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina | Biologically active protein preparation based on yeast biomass from the waste of the beer industry | International Congress of Geneticists and Breeders from the Republic of Moldova | Ediția 11 | Chișinău, Republica Moldova | 2021 | p. 150 | https://doi.org/10.53040/cga11.2021.122 | 978-9975-933-56-8 |
BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina | Efficiency of the methods for extracting manoproteins from beer yeast sediments | Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane | Chișinău, Republica Moldova | 2021 | p. 130 | https://doi.org/10.52757/imb21.072 | 978-9975-3498-7-1 | |
TOFAN, Elena, CHISELIŢA, Natalia, CHISELIŢĂ, Oleg, BEŞLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIŞ, Marina | Optimizarea procedeului de prelucrare a deșeurilor industriei de bere și obținere din biomasa de levuri a preparatelor lipidice | Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | nr. 1(60) | 2021 | pp. 51-56 | https://doi.org/10.52673/18570461.21.1-60.06 | 1857-0461 | |
TOFAN, Elena, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, BESHLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina | Optimization of the waste processing procedure of the beer industry and obtaining lipid preparations from yeast biomass | Patrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății durabile de mâine | Ediția 3 | Chișinău, Republica Moldova | 2021 | pp. 215-217 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/123534 | |
TOFAN, Elena, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, BESHLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina | The beer yeast biomass as a valuable source of lipids | Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane | Chișinău, Republica Moldova | 2021 | p. 159 | https://doi.org/10.52757/imb21.101 | 978-9975-3498-7-1 | |
EFREMOVA, Nadejda, BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina | The characteristic of the protein extract obtained from brewer’s yeast | Patrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății durabile de mâine | Ediția 3 | Chișinău, Republica Moldova | 2021 | pp. 95-96 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/123030 | |
BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, EFREMOVA, Nadejda, CHISELITA, Oleg, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina | The effect of autolysis procedures on protein content and enzymatic activity in manniprote extracts of brewer’s yeast | Patrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății durabile de mâine | Ediția 3 | Chișinău, Republica Moldova | 2021 | pp. 34-35 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/122796 | |
CHISELIŢĂ, Oleg, CHISELIŢA, Natalia, EFREMOVA, Nadejda, BEŞLIU, Alina, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIŞ, Marina | Componenţa biochimică a biomasei de levuri din deşeurile industriei de bere. | Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii | nr. 3(342) | 2020 | pp. 143-150 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/130484 | 1857-064X | |
CHISELIŢA, Natalia, CHISELIŢĂ, Oleg, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, BEŞLIU, Alina, DANILIŞ, Marina, DADU, Constantin, LOZAN (SPRINCEAN), Ana | Potenţialul biochimic al biomasei de levuri din sedimentele de la producerea berii | Integrare prin cercetare și inovare.Ştiinţe ale naturii și exacte | SNE | Chisinau, Republica Moldova | 2020 | pp. 86-90 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/114097 | 978-9975-152-50-1 |