Daniliş Marina


Generat de www.ibn.idsi.md
Copyright © 2011-2024 Instrumentul Bibliometric Naţional.
Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale.
Actualizat: 28.03.2024, accesat: 28.03.2024
Disponibil: https://ibn.idsi.md


 Articole în reviste din RM - 4. Publicaţii la conferinţe din RM - 9. Publicaţii peste hotare - 3.
Publicații indexate în SCOPUS - 1. Teze/Rezumate în culegeri - 6.


AutoriTitlul lucrăriiTitlul surseiNr. revista, editia, volumulLocul publicariiAnul publicariiPaginileDOIISSN / ISBN
CHISELITA, Oleg, CHISELITSA, Natalia, TOFAN, Elena, BESHLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, DANILIS, Marina, ROTARU, AnaAntocyanic extracts from yeast winewasteMicrobial BiotechnologyEdiția 5Chișinău, Republica Moldova2022p. 29https://doi.org/10.52757/imb22.15978-9975-3555-6-8
CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, BESHLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina, ROTARI, Doina, ROTARU, AnaBiochemical composition and antioxidant activity of different preparations from microbial waste of the beer industryActa Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technologynr. 1(26)2022pp. 129-146https://doi.org/10.2478/aucft-2022-0011-
BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, MarinaBiochemical composition and antioxidant activity of the mannoprotein preparation obtained yeast biomass from wine industry wasteNotulae Scientia Biologicaenr. 2(14)2022pp. 1-9https://doi.org/10.55779/nsb142112292067-3205
CHISELIŢA, Natalia, CHISELIŢĂ, Oleg, BEŞLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIŞ, MarinaCompoziția biochimică și activitatea enzimatică a fracțiilor β-glucanice din sedimentele de levuri din diferite vinuri autohtoneBuletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţiinr. 1(345)2022pp. 87-96https://doi.org/10.52388/1857-064X.2022.1.111857-064X
BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, Marina, MORARI-PIRLOG, Alisa, CARAPIREA, Anatoli, DARIE, Grigorie, CIBOTARU, Elena, MATVIENCO, NataliaExtraction processes and biologically active preparations obtained from brewer’s yeast sediments for use in the animal husbandryBulletin Științific Supliment Cadet Inovanr. 12022pp. 133-143https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1614282501-3157
EFREMOVA, Nadejda, BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, TOFAN, Elena, DANILIS, MarinaThe prospects of application of aminoproteic extracts from yeasts of wine sedimentsMicrobial BiotechnologyEdiția 5Chișinău, Republica Moldova2022p. 82https://doi.org/10.52757/imb22.55978-9975-3555-6-8
EFREMOVA, Nadejda, CHISELIŢĂ, Oleg, CHISELIŢA, Natalia, BEŞLIU, Alina, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIŞ, MarinaActivitatea enzimatică a unor extracte din biomasa levurilor deșeurilor industriei de bereStudia Universitatis Moldaviae. Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturiinr. 1(141)2021pp. 121-126https://doi.org/10.5281/zenodo.49805641814-3237
CHISELITA, Oleg, CHISELITSA, Natalia, BESHLIU, Alina, TOFAN, Elena, EFREMOVA, Nadejda, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, MarinaBiologically active protein preparation based on yeast biomass from the waste of the beer industryInternational Congress of Geneticists and Breeders from the Republic of MoldovaEdiția 11Chișinău, Republica Moldova2021p. 150https://doi.org/10.53040/cga11.2021.122978-9975-933-56-8
BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, MarinaEfficiency of the methods for extracting manoproteins from beer yeast sedimentsBiotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporaneChișinău, Republica Moldova2021p. 130https://doi.org/10.52757/imb21.072978-9975-3498-7-1
TOFAN, Elena, CHISELIŢA, Natalia, CHISELIŢĂ, Oleg, BEŞLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIŞ, MarinaOptimizarea procedeului de prelucrare a deșeurilor industriei de bere și obținere din biomasa de levuri a preparatelor lipidiceRevista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”nr. 1(60)2021pp. 51-56https://doi.org/10.52673/18570461.21.1-60.061857-0461
TOFAN, Elena, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, BESHLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, MarinaOptimization of the waste processing procedure of the beer industry and obtaining lipid preparations from yeast biomassPatrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății durabile de mâineEdiția 3Chișinău, Republica Moldova2021pp. 215-217https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/123534
TOFAN, Elena, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, BESHLIU, Alina, EFREMOVA, Nadejda, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, MarinaThe beer yeast biomass as a valuable source of lipidsBiotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporaneChișinău, Republica Moldova2021p. 159https://doi.org/10.52757/imb21.101978-9975-3498-7-1
EFREMOVA, Nadejda, BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, CHISELITA, Oleg, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, MarinaThe characteristic of the protein extract obtained from brewer’s yeastPatrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății durabile de mâineEdiția 3Chișinău, Republica Moldova2021pp. 95-96https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/123030
BESHLIU, Alina, CHISELITSA, Natalia, EFREMOVA, Nadejda, CHISELITA, Oleg, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIS, MarinaThe effect of autolysis procedures on protein content and enzymatic activity in manniprote extracts of brewer’s yeastPatrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății durabile de mâineEdiția 3Chișinău, Republica Moldova2021pp. 34-35https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/122796
CHISELIŢĂ, Oleg, CHISELIŢA, Natalia, EFREMOVA, Nadejda, BEŞLIU, Alina, TOFAN, Elena, LOZAN (SPRINCEAN), Ana, DANILIŞ, MarinaComponenţa biochimică a biomasei de levuri din deşeurile industriei de bere.Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţiinr. 3(342)2020pp. 143-150https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1304841857-064X
CHISELIŢA, Natalia, CHISELIŢĂ, Oleg, EFREMOVA, Nadejda, TOFAN, Elena, BEŞLIU, Alina, DANILIŞ, Marina, DADU, Constantin, LOZAN (SPRINCEAN), AnaPotenţialul biochimic al biomasei de levuri din sedimentele de la producerea beriiIntegrare prin cercetare și inovare.Ştiinţe ale naturii și exacteSNEChisinau, Republica Moldova2020pp. 86-90https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/114097978-9975-152-50-1