IBN
Închide
Cuvinte-cheie (39): HPLC (2), grapes (2), struguri (2)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 6.
Teze/Rezumate în culegeri - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3

2022 - 2

Assessment of grape pomace phenolic composition and anthocyanin profile
Filimon Razvan Vasile
Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație (SCDVV) Odobești
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-277
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluarea compoziției fenolice și a profilului de antocianial tescovinei de struguri
Filimon Razvan Vasile
Staţiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie, Iaşi
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-18. Vizualizări-340
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 4

Capitalization of secondary wine products - an opportunity for the wine sector of Republic of Moldova and Romania
Musteaţă Grigore1 , Balanuţă Anatol1 , Reşitca Vladislav1 , Filimon Razvan Vasile2 , Băetu Mihai-Marius2 , Patraș Antoanela2
1 Technical University of Moldova,
2 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi
Journal of Social Sciences
Vol. 4, Nr. 2 / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 1 June, 2021. Descarcări-39. Vizualizări-765
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of phenolic composition of red grape dried pomace - a sustainable source of bioactive compounds
Filimon Razvan Vasile1 , Patraș Antoanela2
1 Research - Development Station for Viticulture and Winemaking, Iasi,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-322
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Overview of bioactive compounds recoverable from agro-food industrial wastes
Patraș Antoanela1 , Ungureanu Gabriela1 , Pădureanu Silvica1 , Filimon Razvan Vasile2 , Apostol Maria1 , Hlihor Raluca Maria1 , Ghendov-Moşanu Aliona3
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences,
2 Research - Development Station for Viticulture and Winemaking, Iasi,
3 Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-371
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of white and red grape marc extracts on the rooting of Sansevieria Trifasciata
Apostol Maria1 , Băetu Mihai-Marius1 , Filimon Razvan Vasile2 , Patraș Antoanela1
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences,
2 Research - Development Station for Viticulture and Winemaking, Iasi
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-321
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Anthocyanin content and composition of red senescent leaves from Vitis Vinifera l. Table Grape Cultivars
Filimon Razvan Vasile1 , Rotaru Liliana1 , Filimon Roxana2 , Niculaua Marius3
1 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi,
2 Research - Development Station for Viticulture and Winemaking, Iasi,
3 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
Disponibil online 25 March, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-769
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 7 of 7