Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
Substitution du sucre dans le fromage creme au chocolat |
Gheorghița Dorina |
Université Technique de Moldavie |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5. |
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-209 |
Substitution de la matiere graisse dans un fromage crème au chocolat |
Gheorghița Dorina , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Martinez-Alonso S. |
Université Technique de Moldavie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-84. Vizualizări-829 |