IBN
Închide
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2

2017 - 1

Substitution du sucre dans le fromage creme au chocolat
Gheorghița Dorina
Université Technique de Moldavie
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5.
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-209
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Substitution de la matiere graisse dans un fromage crème au chocolat
Gheorghița Dorina , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Martinez-Alonso S.
Université Technique de Moldavie
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-84. Vizualizări-829
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2