Cuvinte-cheie (9): organoleptic aspects (1), sourdough with spontaneous flora (1), rice porridge (1)
Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
The effect of technological processing on the glycaemic index of rice porridge |
Vidrașco Anna , Coşciug Lidia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-469 |
Quality indexes of spontaneous flora sourdough of different flours |
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Rubţov Svetlana , Bălan Iu. , Vidrașco Anna |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-632 |