IBN
Închide
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Publicaţii la conferinţe din RM - 11.
Teze/Rezumate în culegeri - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8

2023 - 2

Adjustment of the food safety management system in fast food restaurants in Romania
Buculei Amelia , Dabija Adriana , Prisacaru Ancuța Elena
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8..
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-478
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Research on the active compounds in walnut leaf extract from Suceava area - Romania
Poroch-Seritan Maria , Jarcău Mihaela , Ursachi Florin Vasile , Buculei Amelia , Vornicu Ionuţ
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8..
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-453
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 2

Comparative analysis of coffee decofeinization processes
Buculei Amelia , Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-27. Vizualizări-433
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Study about the quality of some sweet pepper jam assortments
Constantinescu Pop Cristina Gabriela , Buculei Amelia
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-23. Vizualizări-330
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 1

Biscuits with seeds and rye flour
Buculei Amelia , Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-542
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 3

 Quality rating different kinds of cookies by sensory analysis
Buculei Amelia , Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-67. Vizualizări-646
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Experimental research on venison products’ quality
Sidor Anca Mihaela , Sănduleac E. , Buculei Amelia , Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-688
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of fast-food products on consumers
Buculei Amelia , Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-594
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 2

Hazard analysis and assessment – key process in food safety management case study: meat industry
Constantinescu Pop Cristina Gabriela1 , Buculei Amelia1 , Rebenciuc I.1 , Condrea Elena2
1 „Ștefan cel Mare” University, Suceava,
2 Ovidius University, Constanța
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-483
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Study regarding the increase of meat preservation with minimize of nutrients losses
Constantinescu Pop Cristina Gabriela , Buculei Amelia , Rebenciuc I.
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-459
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

Study on the development of the material balance focused on the metal transfer between the system can-lacquering and canned vegetables
Buculei Amelia , Amariei Sonia , Poroch-Seritan Maria , Gutt Gheorghe
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-387
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 11 of 11