Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani |
Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
Effect parameters for washing wool surface tension of the washing solution |
Oseico Nic , Romanovska Tetiana |
National University of Food Technologies, Kyiv |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-592 |
The features of primary processing of wool |
Romanovska Tetiana , Oseico Nic |
National University of Food Technologies, Kyiv |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-521 |