Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Teze/Rezumate în culegeri - 2.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Boissons probiotiques à base de légumes et de fruits |
Pricop Eugenia Mihaela , Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia , Dima Felicia , Vizireanu Camelia |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-43. Vizualizări-725 |
Farine: production, variétés et nutrition |
Vizireanu Camelia , Istrati Daniela Ionela , Pricop Eugenia Mihaela , Constantin Oana Emilia , Dima Felicia |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-53. Vizualizări-855 |
Formation de biofilm par bacillus subtilis dans l'industrie alimentaire |
Constantin Oana Emilia , Istrati Daniela Ionela , Pricop Eugenia Mihaela , Lungu Cornelia , Vizireanu Camelia |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-622 |
Propriétés fonctionnelles des snacks |
Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia , Pricop Eugenia Mihaela , Lungu Cornelia , Vizireanu Camelia |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-623 |