IBN
Închide
Vizireanu Camelia
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD

XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 620L2021Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2022 - 1

Microencapsulation of anthocyanins from cornelian cherry fruits in whey protein isolate and pectin
Enache Iuliana-Maria1 , Ciurlă Liliana Lucescu1 , Stanciuc Nicoleta2 , Irimia Liviu Mihai1 , Patraș Antoanela1 , Vizireanu Camelia2
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences,
2 "Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-61
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 4

Antioxidant activity of sweet products with anthocyanins extracts use as a natural food colorant
Vizireanu Camelia1 , Sturza Andrei2 , Suhodol (Motruc) Natalia2 , Ciobanu Corina2
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-291
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Economic and technological aspects of tenderness of adults beef through marinating
Istrati Daniela Ionela , Vizireanu Camelia , Dima Felicia , Garnai Maria , Dinica Rodica-Mihaela
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-243
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nutritional and sensory characterization of frozen peas during culinary processing
Dima Felicia , Vizireanu Camelia , Garnai Maria , Istrati Daniela Ionela
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-264
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recovery of higher technological aspects overripe bananas
Garnai Maria , Vizireanu Camelia , Dima Felicia , Istrati Daniela Ionela
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-244
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5