Cuvinte-cheie (40): eficiența încapsulării (1), Cornus mas L. (1), matrice biopolimerică complexă (1)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 9. Publicaţii peste hotare - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Microencapsulation of anthocyanins from cornelian cherry fruits in whey protein isolate and pectin ![]() ![]() |
Enache Iuliana-Maria1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences, 2 "Dunarea de Jos" University of Galati |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 29, Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-226 |
Microencapsulation of anthocyanins from cornelian cherry fruits in whey protein isolate and pectin ![]() |
Enache Iuliana-Maria1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences, 2 "Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-148 |
The influence of berry extracts on yogurt quality ![]() |
Ghendov-Moşanu Aliona1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 "Dunarea de Jos" University of Galati |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-236 |
Boissons probiotiques à base de légumes et de fruits ![]() |
Pricop Eugenia Mihaela , Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia ![]() ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-43. Vizualizări-667 |
Farine: production, variétés et nutrition ![]() |
Vizireanu Camelia ![]() ![]() |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-53. Vizualizări-779 |
Formation de biofilm par bacillus subtilis dans l'industrie alimentaire ![]() |
Constantin Oana Emilia ![]() ![]() |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-559 |
Propriétés fonctionnelles des snacks ![]() |
Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia ![]() ![]() |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-555 |
Antioxidant activity of sweet products with anthocyanins extracts use as a natural food colorant ![]() |
Vizireanu Camelia1 ![]() ![]() |
1 "Dunarea de Jos" University of Galati, 2 Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-412 |
Economic and technological aspects of tenderness of adults beef through marinating ![]() |
Istrati Daniela Ionela , Vizireanu Camelia ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-326 |
Nutritional and sensory characterization of frozen peas during culinary processing ![]() |
Dima Felicia , Vizireanu Camelia ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-360 |
Recovery of higher technological aspects overripe bananas ![]() |
Garnai Maria , Vizireanu Camelia ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-347 |