IBN
Închide
Turtoi Maria
Cuvinte-cheie (16): rope spoilage (2), bread (2), spore-forming bacteria (1)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 4.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012

2020 - 1

The occurrence of the rope spoilage of bread at Cahulpan bread-making company
Rumeus Iurii1, Turtoi Maria2
1 Cahul State University "Bogdan Petriceicu Hasdeu",
2 University "Dunarea de Jos", Galati
The Scientific Journal of Cahul State University “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Economic and Engineering Studies
Nr. 2(8) / 2020 / ISSN 2587-313X / ISSNe 2587-3121
Disponibil online 3 May, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-41
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Prevenirea apariției bolii întinderii în produsele de panificație prin utilizarea propionatului de calciu
Rumeus Iurii12, Turtoi Maria1
1 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2017. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-026-8.
Disponibil online 22 March, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-43
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Inovații – ca factor al sporirii calității produselor de Panificație
Rumeus Iurii1, Turtoi Maria2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-27
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of the classical cooling process on the occurrence of the rope spoilage in bread
Rumeus Iurii, Turtoi Maria
University "Dunarea de Jos", Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-214
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Influence of ultraviolet light treatment on surface decontamination of fresh-cut fruits
Turtoi Maria
University "Dunarea de Jos", Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-197
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5