IBN
Închide
Oroian Mircea Adrian
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Publicaţii la conferinţe din RM - 4.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2

2018 - 2

Effect of buckwheat and oat fibers addition on the quality of yogurt
Dabija Adriana , Oroian Mircea Adrian , Codina Georgiana Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-27. Vizualizări-725
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Honey adulteration detection using instrumental techniques
Oroian Mircea Adrian , Ropciuc Sorina , Dranca Florina
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-517
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

Correlation analysis between some physico-chemical parameters of some fruit juices
Leahu Ana , Damian Cristina , Oroian Mircea Adrian , Hretcanu Cristina Elena
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-411
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temperature effect ON antioxidant activity of goji fruits
Damian Cristina , Leahu Ana , Avramiuc Marcel , Oroian Mircea Adrian
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-355
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4