IBN
Închide
Borta Ion
Cuvinte-cheie (36): pulp (2), Bacterii (2), levuri (2)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Articole în reviste din RM - 4. Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2

2021 - 2

Optimizarea conținutului substanțelor fenolice în tehnologia vinurilor tinere roșii „Primeur” și „Virgin”
Borta Ion
Combinatul de productie a vinurilor "Cricova"
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(63) / 2021 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 15 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-251
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul conținutului acizilor organici din vinurile tinere „Primeur” și „Virgin” la C.V. „Cricova” S.A.
Borta Ion
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 3(62) / 2021 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 24 January, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-277
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Optimizarea regimurilor de fermentare a mustuielii la fabricarea vinurilor roşii seci
Borta Ion
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(68) / 2017 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 June, 2019. Descarcări-22. Vizualizări-621
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Optimizarea fermentaţiei malolactice în obţinerea vinurilor tinere roşii
Găină Boris1 , Borta Ion2 , Prida Ion1 , Târa Vasile2
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Combinatul de productie a vinurilor "Cricova"
Biotehnologii avansate – realizări şi perspectiveSimpozionul ştiinţific naţional cu participare internaţională
Ediţia IV-a. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 12 September, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-571
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea fermentaţiei malolactice la producerea vinurilor roşii tinere
Borta Ion
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(64) / 2016 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 18 June, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-700
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Tehnologie aplicativă la prelucrarea strugurilor cu aciditatea excesivă
Vacarciuc Liviu1 , Prida Ion2 , Borta Ion3
1 Universitatea Agrară de Stat din Moldova,
2 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL,
3 Combinatul de productie a vinurilor "Cricova"
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
Disponibil online 26 March, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-694
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 6 of 6