IBN
Închide
Nistor Oana Viorela
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
Scopus Author ID
Mendeley profile

Publicaţii la conferinţe din RM - 1. Publicaţii peste hotare - 6.
Publicații indexate în SCOPUS - 5. Teze/Rezumate în culegeri - 8.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 2
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 5
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 7
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2022 - 1

A Complex Characterization of Pumpkin and Quince Purees Obtained by a Combination of Freezing and Conventional Cooking
Nistor Oana Viorela1 , Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Barbu Viorica Vasilica1 , Ceclu Liliana2
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Foods
Vol. 11, / 2022 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158
Disponibil online 3 September, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-255
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

The quality of spirulina biomass after drying treatments
Cepoi Liliana1 , Ceclu Liliana2 , Nistor Oana Viorela3 , Chiriac Tatiana1 , Rudi Ludmila1 , Rotari Ion1 , Plîngău Ecaterina1
1 Institute of Microbiology and Biotechnology ,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
3 "Dunarea de Jos" University of Galati
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-267
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 3

Development of several hybrid drying methods used to obtain red beetroot powder
Ceclu Liliana1 , Nistor Oana Viorela2 , Andronoiu Doina Georgeta2 , Mocanu Gabriel-Dănuț2 , Barbu Viorica Vasilica2 , Maidan Anastasia2 , Rudi Ludmila3 , Botez Elisabeta2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 "Dunarea de Jos" University of Galati,
3 Institute of Microbiology and Biotechnology
Food Chemistry
Vol. 310, / 2020 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 9 January, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-800
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effects of drying methods on quality parameters of potato and red beetroot purée with Lactobacillus delbrueckii
Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Nistor Oana Viorela1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Ceclu Liliana1 , Gheonea Ionica Dima1 , Mihalcea Liliana2 , Barbu Viorica Vasilica1 , Constantin Oana Emilia1 , Pătraşcu Livia1
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Journal of Food and Nutrition Research
Nr. 1(59) / 2020 / ISSN 1336-8672
Disponibil online 7 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-833
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Three Types of Red Beetroot and Sour Cherry Based Marmalades with Enhanced Functional Properties
Nistor Oana Viorela1 , Ceclu Liliana2 , Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Barbu Viorica Vasilica1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Stanciuc Nicoleta1
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Molecules (Basel, Switzerland)
Vol. 25, / 2020 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 13 November, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-534
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 3

Microwave combined drying of red beetroot puree pretreated by ohmic heating
Ceclu Liliana1 , Nistor Oana Viorela2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 "Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-702
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ohmically heated courgettes (cucurbita pepo var. Obloga) purees especially designed for dysphagia
Tănase Luiza-Andreea1 , Olaru Lucian Daniel1 , Nistor Oana Viorela1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Seremet (Ceclu) Liliana2 , Botez Elisabeta1
1 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Microbial Biotechnology
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3178-8-7.
Disponibil online 19 February, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-691
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of subtituting NaCl with KCl on telemea cheese: physico – chemical composition, textural and sensorial properties
Mocanu Gabriel-Dănuț , Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Botez Elisabeta
Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
Microbial Biotechnology
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3178-8-7.
Disponibil online 19 February, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-727
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Influence of different drying methods on the physicochemical properties of red beetroot (Beta vulgaris L. var. Cylindra)
Nistor Oana Viorela1 , Ceclu Liliana2 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Rudi Ludmila3 , Botez Elisabeta1
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
3 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Food Chemistry
Vol. 236, / 2017 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 9 December, 2017. Descarcări-0. Vizualizări-745
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 5

Cranberries (Vaccinum Vitis Idaea) potential to develop new functional dairy desserts
Andronoiu Doina Georgeta1 , Nistor Oana Viorela1 , Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Ursache (Strimbei) Florentina Mihaela1 , Matei (Bujeniță) Viviana Monica2 , Botez Elisabeta1
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 „Elena Doamna” Food Industry College, Galati
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-646
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of drying conditions on the physical properties of red beetroot samples
Ceclu Liliana1 , Berbec (Ctrchelan) Ana2 , Nistor Oana Viorela2 , Rudi Ludmila3
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 "Dunarea de Jos" University of Galati,
3 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-699
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Health benefits of chicken baked meat products enriched with bioactive compounds from vegetal source
Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Mocanu Gabriel-Dănuț , Ghinea Ioana Otilia , Botez Elisabeta
Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 13 March, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-651
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New technological and nutritional improving of pork baked products reformulated with protein emulsions based on dried tomatoes
Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Mocanu Gabriel-Dănuț , Botez Elisabeta
"Dunarea de Jos" University of Galati
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-563
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effect of cranberries (Vaccinum vitis idaea) supplementation on physicochemical, textural and sensorial properties of ice cream
Nistor Oana Viorela1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Ursache (Strimbei) Florentina Mihaela1 , Stoica-Chirica (Pletea) Maria2 , Botez Elisabeta1
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 „Elena Doamna” Food Industry College, Galati
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-668
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 14 of 14