Autori | Titlul lucrării | Titlul sursei | Nr. revista, editia, volumul | Locul publicarii | Anul publicarii | Paginile | DOI | ISSN / ISBN |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
BOAGHE, Eugenia, DESEATNICOVA, Olga, REŞITCA, Vladislav, SUHODOL (MOTRUC), Natalia, GROSU, Carolina, SIMINIUC, Rodica | Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pasta | Czech Journal of Food Sciences | nr. | 2022 | pp. 281-289 | https://doi.org/10.17221/206/2021-CJFS | 1212-1800 | |
BOAGHE, Eugenia, SUHODOL (MOTRUC), Natalia, CHIRSANOVA (CALCATINIUC), Aurica, CAPCANARI, Tatiana, GROSU, Carolina, SIMINIUC, Rodica | Effect of grape skin powder extract addition on functional and physicochemical properties of marshmallow | Ukrainian Food Journal | nr. | 2021 | pp. 333-345 | https://doi.org/10.24263/2304-974X-2021-10-2-10 | 2304-974X | |
GUTIUM, Olga, CIUMAC, Jorj, SIMINIUC, Rodica, GROSU, Carolina, BOAGHE, Eugenia, POPOVICI, Violina | Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors | Euro-Aliment | Ediția 10 | Galati | 2021 | p. 49 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/150783 | 1843-5114 |
BOAGHE, Eugenia, GROSU, Carolina, POPOVICI, Violina, CAPCANARI, Tatiana, SIMINIUC, Rodica, REŞITCA, Vladislav | Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality | Euro-Aliment | Ediția 10 | Galati | 2021 | p. 38 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/150773 | 1843-5114 |
BOAGHE, Eugenia, GROSU, Carolina, POPOVICI, Violina, CAPCANARI, Tatiana, SIMINIUC, Rodica, REŞITCA, Vladislav | Impact of sea buckthorn berries (Hippophae rhamnoides) on yoghurt biological value and quality | Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology | nr. 2(45) | 2021 | pp. 62-76 | https://doi.org/10.35219/foodtechnology.2021.2.05 | 1843-5157 | |
GROSU, Carolina, BOAGHE, Eugenia, SIMINIUC, Rodica, GUTIUM, Olga | Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing | Euro-Aliment | Ediția 10 | Galati | 2021 | p. 43 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/150775 | 1843-5114 |
POPOVICI, Violina, BOAGHE, Eugenia, CAPCANARI, Tatiana, SIMINIUC, Rodica, GROSU, Carolina, GUTIUM, Olga | The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products | Euro-Aliment | Ediția 10 | Galati | 2021 | p. 58 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/150790 | 1843-5114 |
CAZAC-SCOBIOALA, Viorica, GROSU, Carolina, GUTIUM, Olga, SIMINIUC, Rodica | Plăcinte alese – culese de la străbuni | Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile | Editia 5 | Chișinău, Republica Moldova | 2020 | p. 31 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/114865 | 978-9975-52-222-9 |
GROSU, Carolina, SIMINIUC, Rodica, COVALIOV (BOAGHI), Eugenia, GUTIUM, Olga, REŞITCA, Vladislav, DESEATNICOVA, Olga | Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă | Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | nr. 4(59) | 2020 | pp. 11-16 | https://doi.org/10.5281/zenodo.4509356 | 1857-0461 | |
GUTIUM, Olga, SIMINIUC, Rodica, GROSU, Carolina, CAZAC-SCOBIOALA, Viorica | Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy | Journal of Social Sciences | nr. 4 | 2020 | pp. 111-116 | https://doi.org/10.5281/zenodo.4296393 | 2587-3490 | |
CAZAC-SCOBIOALA, Viorica, CÎRJA, Jana, GROSU, Carolina, GUTIUM, Olga, SIMINIUC, Rodica | Sarmalele – diversitate și tradiții | Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile | Editia 5 | Chișinău, Republica Moldova | 2020 | p. 30 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/114864 | 978-9975-52-222-9 |
TABUNȘCIC, Olga, GROSU, Carolina | Inovaţia – mijloc de sporire a competitivităţii întreprinderilor din industria ospitalităţii | Competitivitatea şi Inovarea în Economia Cunoaşterii | Ediția 21, Vol.2 | Chişinău Republica Moldova | 2018 | pp. 224-232 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/70826 | 978-9975-75-931-1 |
GROSU, Carolina | Compoziţia chimica a şrotului din miez de nuci Juglans Regia l. | Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2017 | pp. 170-176 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/61478 | 978-9975-75-893-2 |
GROSU, Carolina | Mineral composition of walnut kernel and walnut oil cake | Dezvoltarea relaţiilor comerciale din perspectiva integrării economice a Republicii Moldova în circuitul economic internaţional | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2017 | pp. 225-226 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/58677 | 978-9975-81-038-8 |
GROSU, Carolina, COVALIOV (BOAGHI), Eugenia, SIMINIUC, Rodica, DESEATNICOV, Olga, REŞITCA, Vladislav | Albirea şrotului de nuci Juglans Regia L cu peroxid de hidrogen | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2016 | pp. 194-197 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81385 | ||
SIMINIUC, Rodica, COŞCIUG, Lidia, GROSU, Carolina, GUTIUM, Olga | Influența gumei de xantan și amidonului asupra volumului aluatului aglutenic de panificație din făină de soriz | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2016 | pp. 300-303 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81408 | ||
SANDULACHI, Elisaveta, REŞITCA, Vladislav, GROSU, Carolina, BOAGHE, Eugenia | Predicted nutritional quality of walnuts and oilcake | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2016 | pp. 286-289 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81405 | ||
GROSU, Carolina, GORBULEAC, Veronica, SCRIPCARI, Ion, CIUMAC, Jorj, TATAROV, Pavel | Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L. | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2016 | pp. 198-202 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81386 | ||
GROSU, Carolina | Proteinele miezului și șrotului de nucă (Juglans Regia L) | Meridian Ingineresc | nr. 1(56) | 2015 | pp. 79-82 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/41304 | 1683-853X | |
GROSU, Carolina | Walnut (Juglans Regia L.) halva | Meridian Ingineresc | nr. 4 | 2014 | pp. 61-63 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/34992 | 1683-853X | |
GROSU, Carolina, BOAGHE, Eugenia, PALADI, Daniela, DESEATNICOVA, Olga, REŞITCA, Vladislav | Prospects of using walnut oil cake in food industry | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 362-365 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110845 | 978-9975-87-428-1 |