Grosu Carolina


Generat de www.ibn.idsi.md
Copyright © 2011-2024 Instrumentul Bibliometric Naţional.
Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale.
Actualizat: 29.03.2024, accesat: 29.03.2024
Disponibil: https://ibn.idsi.md


 Articole în reviste din RM - 4. Publicaţii la conferinţe din RM - 10. Publicaţii peste hotare - 7.
Publicații indexate în SCOPUS - 3. Teze/Rezumate în culegeri - 6.


AutoriTitlul lucrăriiTitlul surseiNr. revista, editia, volumulLocul publicariiAnul publicariiPaginileDOIISSN / ISBN
BOAGHE, Eugenia, DESEATNICOVA, Olga, REŞITCA, Vladislav, SUHODOL (MOTRUC), Natalia, GROSU, Carolina, SIMINIUC, RodicaImpact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pastaCzech Journal of Food Sciencesnr. 2022pp. 281-289https://doi.org/10.17221/206/2021-CJFS1212-1800
BOAGHE, Eugenia, SUHODOL (MOTRUC), Natalia, CHIRSANOVA (CALCATINIUC), Aurica, CAPCANARI, Tatiana, GROSU, Carolina, SIMINIUC, RodicaEffect of grape skin powder extract addition on functional and physicochemical properties of marshmallowUkrainian Food Journalnr. 2021pp. 333-345https://doi.org/10.24263/2304-974X-2021-10-2-102304-974X
GUTIUM, Olga, CIUMAC, Jorj, SIMINIUC, Rodica, GROSU, Carolina, BOAGHE, Eugenia, POPOVICI, ViolinaFermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factorsEuro-AlimentEdiția 10Galati2021p. 49https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1507831843-5114
BOAGHE, Eugenia, GROSU, Carolina, POPOVICI, Violina, CAPCANARI, Tatiana, SIMINIUC, Rodica, REŞITCA, VladislavImpact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and qualityEuro-AlimentEdiția 10Galati2021p. 38https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1507731843-5114
BOAGHE, Eugenia, GROSU, Carolina, POPOVICI, Violina, CAPCANARI, Tatiana, SIMINIUC, Rodica, REŞITCA, VladislavImpact of sea buckthorn berries (Hippophae rhamnoides) on yoghurt biological value and qualityAnnals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technologynr. 2(45)2021pp. 62-76https://doi.org/10.35219/foodtechnology.2021.2.051843-5157
GROSU, Carolina, BOAGHE, Eugenia, SIMINIUC, Rodica, GUTIUM, OlgaImpact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturingEuro-AlimentEdiția 10Galati2021p. 43https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1507751843-5114
POPOVICI, Violina, BOAGHE, Eugenia, CAPCANARI, Tatiana, SIMINIUC, Rodica, GROSU, Carolina, GUTIUM, OlgaThe impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery productsEuro-AlimentEdiția 10Galati2021p. 58https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1507901843-5114
CAZAC-SCOBIOALA, Viorica, GROSU, Carolina, GUTIUM, Olga, SIMINIUC, RodicaPlăcinte alese – culese de la străbuniValorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civileEditia 5Chișinău, Republica Moldova2020p. 31https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/114865978-9975-52-222-9
GROSU, Carolina, SIMINIUC, Rodica, COVALIOV (BOAGHI), Eugenia, GUTIUM, Olga, REŞITCA, Vladislav, DESEATNICOVA, OlgaProfilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucăRevista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”nr. 4(59)2020pp. 11-16https://doi.org/10.5281/zenodo.45093561857-0461
GUTIUM, Olga, SIMINIUC, Rodica, GROSU, Carolina, CAZAC-SCOBIOALA, VioricaSarmale - symbol of Moldovan gastronomyJournal of Social Sciencesnr. 42020pp. 111-116https://doi.org/10.5281/zenodo.42963932587-3490
CAZAC-SCOBIOALA, Viorica, CÎRJA, Jana, GROSU, Carolina, GUTIUM, Olga, SIMINIUC, RodicaSarmalele – diversitate și tradițiiValorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civileEditia 5Chișinău, Republica Moldova2020p. 30https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/114864978-9975-52-222-9
TABUNȘCIC, Olga, GROSU, CarolinaInovaţia – mijloc de sporire a competitivităţii întreprinderilor din industria ospitalităţiiCompetitivitatea şi Inovarea în Economia CunoaşteriiEdiția 21, Vol.2Chişinău Republica Moldova2018pp. 224-232https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/70826978-9975-75-931-1
GROSU, CarolinaCompoziţia chimica a şrotului din miez de nuci Juglans Regia l.Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşteriiVol.1Chișinău, Republica Moldova2017pp. 170-176https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/61478978-9975-75-893-2
GROSU, CarolinaMineral composition of walnut kernel and walnut oil cakeDezvoltarea relaţiilor comerciale din perspectiva integrării economice a Republicii Moldova în circuitul economic internaţionalVol.1Chișinău, Republica Moldova2017pp. 225-226https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/58677978-9975-81-038-8
GROSU, Carolina, COVALIOV (BOAGHI), Eugenia, SIMINIUC, Rodica, DESEATNICOV, Olga, REŞITCA, VladislavAlbirea şrotului de nuci Juglans Regia L cu peroxid de hidrogenModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2016pp. 194-197https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81385
SIMINIUC, Rodica, COŞCIUG, Lidia, GROSU, Carolina, GUTIUM, OlgaInfluența gumei de xantan și amidonului asupra volumului aluatului aglutenic de panificație din făină de sorizModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2016pp. 300-303https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81408
SANDULACHI, Elisaveta, REŞITCA, Vladislav, GROSU, Carolina, BOAGHE, EugeniaPredicted nutritional quality of walnuts and oilcakeModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2016pp. 286-289https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81405
GROSU, Carolina, GORBULEAC, Veronica, SCRIPCARI, Ion, CIUMAC, Jorj, TATAROV, PavelProprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L.Modern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2016pp. 198-202https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81386
GROSU, CarolinaProteinele miezului și șrotului de nucă (Juglans Regia L)Meridian Inginerescnr. 1(56)2015pp. 79-82https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/413041683-853X
GROSU, CarolinaWalnut (Juglans Regia L.) halvaMeridian Inginerescnr. 42014pp. 61-63https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/349921683-853X
GROSU, Carolina, BOAGHE, Eugenia, PALADI, Daniela, DESEATNICOVA, Olga, REŞITCA, VladislavProspects of using walnut oil cake in food industryModern Technologies in the Food IndustryVol.1Chișinău, Republica Moldova2012pp. 362-365https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110845978-9975-87-428-1