IBN
Închide
Grosu Carolina
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD
Scopus Author ID
Google Scholar ID

Teze/Rezumate în culegeri - 6.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 2
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 7
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4

2020 - 2

Plăcinte alese – culese de la străbuni
Cazac-Scobioala Viorica , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9.
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-28. Vizualizări-708
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sarmalele – diversitate și tradiții
Cazac-Scobioala Viorica , Cîrja Jana , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9.
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-32. Vizualizări-639
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 2

Compoziţia chimica a şrotului din miez de nuci Juglans Regia l.
Grosu Carolina
Молдавская экономическая академия
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-893-2.
Disponibil online 20 April, 2018. Descarcări-24. Vizualizări-707
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mineral composition of walnut kernel and walnut oil cake
Grosu Carolina
Academia de Studii Economice din Moldova
Dezvoltarea relaţiilor comerciale din perspectiva integrării economice a Republicii Moldova în circuitul economic internaţional
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-81-038-8.
Disponibil online 23 January, 2018. Descarcări-33. Vizualizări-794
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 4

Albirea şrotului de nuci Juglans Regia L cu peroxid de hidrogen
Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Siminiuc Rodica , Deseatnicov Olga , Reşitca Vladislav
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-647
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența gumei de xantan și amidonului asupra volumului aluatului aglutenic de panificație din făină de soriz
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Grosu Carolina , Gutium Olga
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-671
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Predicted nutritional quality of walnuts and oilcake
Sandulachi Elisaveta , Reşitca Vladislav , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-593
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L.
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-647
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

Prospects of using walnut oil cake in food industry
Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Paladi Daniela , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-37. Vizualizări-588
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 9 of 9