IBN
Închide
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Articole în reviste din RM - 2. Publicaţii la conferinţe din RM - 13. Publicaţii peste hotare - 1.
Contribuții - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 2
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 9
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2023 - 2

Analiza compoziției chimice a cărnii de iepure pentru introducerea în alimentația copiilor mici
Grumeza-Clefos Irina1 , Popa Nicolae2
1 Școala Doctorală a Universității Tehnice a Moldovei,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
Disponibil online 25 April, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-176
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Organoleptic analysis of rabbit meat paste intended for children of a young age
Popa Nicolae , Grumeza-Clefos Irina
Technical University of Moldova
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2).
Disponibil online 15 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-98
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 2

Diversificarea sortimentului de produse din carne cu utilizarea cărnii de iepure
Popa Nicolae1 , Grumeza-Clefos Irina2
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Școala Doctorală a Universității Tehnice a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3..
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-372
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impactul nitriților și nitraților din produsele din carne asupra organismului uman
Mititelu Maia1 , Grumeza-Clefos Irina2
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Școala Doctorală a Universității Tehnice a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3..
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-34. Vizualizări-309
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

Indicatorii fizico-chimici și funcțional-tehnologici a fibrelor alimentare de grâu
Grumeza-Clefos Irina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-699-9.
Disponibil online 29 June, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-323
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 3

Însușirile tehnologice a semifabricatelor din carne tocată cu adaos de compuși bioactivi
Grumeza-Clefos Irina , Borș Alexandra
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6.
Disponibil online 23 June, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-625
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elaborarea fluxului tehnologic de producere a semifabricatelor din carne tocată de ovine
Grumeza-Clefos Irina1 , Коев Геннадий1 , Gudima Angela2 , Macari Artur2
1 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий,
2 Технический Университет Молдовы
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-143
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Indicii de calitate a semifabricatelor din carne tocată de ovine
Grumeza-Clefos Irina1 , Коев Геннадий1 , Gudima Angela2 , Macari Artur2
1 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий,
2 Технический Университет Молдовы
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-138
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 4

Evaluarea organoleptică a semifabricatelor din carne tocată cu componente vegetale
Grumeza-Clefos Irina1 , Borș Alexandra1 , Ţurcan Ana1 , Mîrza Tatiana2
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Universitatea de Stat din Moldova
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6.
Disponibil online 28 January, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-587
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Goat milk yougurt as a potentially functional food
Popovici Cristina1 , Brînza Renata1 , Cartaşev Anatolie2 , Migalatiev Olga2 , Bogdan-Golubi Nina2 , Golubi Roman2 , Grumeza-Clefos Irina2 , Coev Ghenadii2 , Caragia Vavil2
1 Technical University of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3.
2019. ruse. ISBN 1311-3321.
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-268
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Indicatorii fizico-chimici a semifabricatelor din carne tocată cu componente vegetale
Borș Alexandra , Grumeza-Clefos Irina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Tezele celei de-a 72-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor
2019. Chişinău. ISBN 978-9975-64-308-5.
Disponibil online 29 December, 2021. Descarcări-21. Vizualizări-444
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea rațională a deșeurilor din industria agro-alimentară
Grumeza-Clefos Irina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.6, Partea 1. 2019. Cahul, Republica Moldova. ISSN 2587-3563 .
Disponibil online 25 December, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-581
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 4

Influence of oilseed groats addition on the yield of minced meat products
Grumeza-Clefos Irina
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 25, Nr. 2 / 2018 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 6 November, 2018. Descarcări-2. Vizualizări-528
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența raportului cărnii de ovină și pasăre și a adaosului de șrot de nuci și fibre alimentare asupra indicilor de calitate
Grumeza-Clefos Irina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 7, Vol.1. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-108-45-4.
Disponibil online 12 July, 2018. Descarcări-4. Vizualizări-594
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parametrii de calitate a şroturilor din seminţe oleaginoase utilizaţi în produsele de carne
Grumeza-Clefos Irina , Macari Artur , Gudima Angela , Coev Ghenadii
Universitatea Tehnică a Moldovei
Agronomie şi agroecologie
Vol.52(1). 2018. Chişinău. ISBN 978-.
Disponibil online 5 December, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-692
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quality indicators of semi-products from meat with vegetable components
Grumeza-Clefos Irina1 , Macari Artur1 , Gudima Angela1 , Mardar Maryna2 , Coev Ghenadii3 , Voitco Elena3
1 Technical University of Moldova,
2 National University of Food Technologies, Kyiv,
3 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-623
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Semifabricate din tocătură de carne de ovină cu adaos de şrot din seminţe de nuci, dovleac, in şi struguri
Grumeza-Clefos Irina1 , Gudima Angela2 , Coev Ghenadii1 , Macari Artur2
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2016 / ISSN 1857-0003 / ISSNe 2587-3202
Disponibil online 24 January, 2017. Descarcări-17. Vizualizări-918
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea şrotului de nuci la producerea semifabricatelor din carne
Grumeza-Clefos Irina , Scripcari Ion
Universitatea Tehnică a Moldovei
Tezele celei de-a 69-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor şi masteranzilor
Ediția 69, T. 2016. Chişinău. ISBN 978-9975-64-281-1..
Disponibil online 6 January, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-346
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 18 of 18