IBN
Închide
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
Scopus Author ID
ORCiD

Articole în reviste din RM - 6. Publicaţii la conferinţe din RM - 8. Publicaţii peste hotare - 2.
Publicații indexate în SCOPUS - 1. Teze/Rezumate în culegeri - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
  • 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 6
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2021 - 1

Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Popovici Violina
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-260
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Dezvoltarea tehnologiei de obținere a laptelui și a băuturii fermentate pe bază de nuci
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(55) / 2019 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 4 February, 2020. Descarcări-16. Vizualizări-637
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Chemical, physical and sensory characteristics of peanut milk
Boaghe Eugenia , Gorbuleac Veronica , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-725
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibilities of walnut valorisation through walnut milk acidic beverage obtention
Boaghe Eugenia , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-691
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Strategii de educație nutrițională în Republica Moldova
Siminiuc Rodica , Ciumac Jorj , Reşitca Vladislav
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5.
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-194
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Proprietățile funcționale ale făinii de năut (Cicer Arietinum L)
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-564
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L.
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-626
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 3

Creep and relaxation properties of mixed starch and carrageenan gels
Bulgaru Viorica , Ciumac Jorj
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-560
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impactul tratamentelor tehnologice asupra activităţii ureazice a boabelor de năut
Gutium O. , Ciumac Jorj
Universitatea Tehnică a Moldovei
Meridian Ingineresc
Nr. 1 / 2014 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 7 July, 2014. Descarcări-3. Vizualizări-774
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impactul tratamentelor tehnologice asupra activităţii ureazice a boabelor de năut
Gutium O. , Ciumac Jorj
Universitatea Tehnică a Moldovei
Meridian Ingineresc
Nr. 3 / 2014 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 1 June, 2015. Descarcări-4. Vizualizări-703
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 3

Centrul universitar ştiinţific, de instruire şi transfer tehnologic în industria alimentară
Bostan Ion , Todos Petru , Carabulea Boris , Ciumac Jorj
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(24) / 2012 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 16 December, 2013. Descarcări-9. Vizualizări-1032
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Methods of bleaching walnut juglans regia L
Macari Artur , Ciumac Jorj , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-385
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul hidratării boabelor de soriz
Popescu Liliana , Ciumac Jorj , Gutium O.
Universitatea Tehnică a Moldovei
Meridian Ingineresc
Nr. 3 / 2012 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 17 December, 2013. Descarcări-2. Vizualizări-851
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2007 - 1

Systeme institutionnel de management de la qualite
Todos Petru , Chiciuc Andrei , Ciumac Jorj , Ţicul Stela
Technical University of Moldova
Analele Universitatii din Craiova - Seria Inginerie electrica
Nr. 1(32) / 2007 / ISSN 1842-4805
Disponibil online 2 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-159
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2005 - 1

The efficiency of the iron fortification and the quality control of the final enriched bakery products
Ciobanu Corina , Deseatnicova Olga , Ciumac Jorj
Technical University of Moldova
Ecological Chemistry
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3.
Disponibil online 10 September, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-234
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2002 - 1

Calcium – phytic acid interaction in bread supplemented with calcium
Deseatnicova Olga , Sturza Rodica , Ciumac Jorj
Technical University of Moldova
Электронная обработка материалов
Nr. 5(38) / 2002 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-143
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 16 of 16