IBN
Închide
Paladii Irina
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Google Scholar ID
ORCiD
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 7. Publicaţii la conferinţe din RM - 19. Publicaţii peste hotare - 4.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 3
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 5
  • 5.2.Publicații la manifestări științifice din RM indexate în Scopus - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 13
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2022 - 2

Metode de procesare a zerului
Paladii Irina12
1 Școala Doctorală a Universității Tehnice a Moldovei,
2 Institutul de Fizică Aplicată
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3..
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-93
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nanostructuring of Protein Systems by Electroactivation
Vrabie Elvira1 , Bologa M.1 , Paladii Irina1 , Vrabie Valeria2 , Polikarpov Albert1 , Gonciaruc Valeriu1 , Sprincean Cătălina1 , Stepurina Tatiana1
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 Institute of Physiology and Sanocreatology
IFMBE Proceedings
Ediția 5. 2022. Chişinău. ISSN 16800737.
Disponibil online 31 January, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-102
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 8

Conținutul proteic al zerului
Paladii Irina12
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Institutul de Fizică Aplicată
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-699-9.
Disponibil online 29 June, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-118
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nanostructuring of Protein Systems by Electroactivation
Vrabie Elvira1 , Bologa M.1 , Paladii Irina1 , Vrabie Valeria2 , Polikarpov Albert1 , Gonciaruc Valeriu1 , Sprincean Cătălina1 , Stepurina Tatiana1
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 Institute of Physiology and Sanocreatology
Nanotechnologies and Biomedical Engineering
Ediția 5. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-72-592-7.
Disponibil online 18 November, 2021. Descarcări-2. Vizualizări-118
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Part 1: Classification, Composition, Properties, Derivatives, and Application
Paladii Irina , Vrabie Elvira , Sprincean Cătălina , Bologa M.
Institutul de Fizică Aplicată
Surface Engineering and Applied Electrochemistry
Nr. 5(57) / 2021 / ISSN 1068-3755 / ISSNe 1934-8002
Disponibil online 1 December, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-182
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peculiarities of extraction of β-lactoglobuline in protein mineral concentrates at electroactivation of whey
Bologa M.1 , Vrabie Elvira1 , Paladii Irina1 , Iliasenco Olga1 , Stepurina Tatiana2 , Vrabie Valeria3 , Polikarpov Albert1 , Sprincean Cătălina1
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 State University of Moldova,
3 Institute of Physiology and Sanocreatology
One Health and Risk Management
Nr. 2(1) / 2021 / ISSN 2587-3458 / ISSNe 2587-3466
Disponibil online 2 January, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-217
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wasteless whey processing: technological aspects
Bologa M.1 , Vrabie Elvira1 , Paladii Irina1 , Stepurina Tatiana1 , Vrabie Valeria2 , Polikarpov Albert1 , Goncearuc Valeriu1 , Sprincean Cătălina1
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 Institute of Physiology and Sanocreatology
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-209
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Whey wasteless processing: electroactivation of whey with medium protein content
Paladii Irina12
1 Technical University of Moldova,
2 Institutul de Fizică Aplicată
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-95
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Молочная сыворотка: обзор работ. Часть 1. Классификация, состав, свойства, производные, применениe
Паладий И. , Врабие Эльвира , Спринчан К. , Болога Мирча
Institutul de Fizică Aplicată
Электронная обработка материалов
Nr. 1(57) / 2021 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718
Disponibil online 26 February, 2021. Descarcări-18. Vizualizări-303
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Молочная сыворотка: обзор работ. Часть 2. Процессы и методы обработки
Паладий И. , Врабие Эльвира , Спринчан К. , Болога Мирча
Institutul de Fizică Aplicată
Электронная обработка материалов
Nr. 3(57) / 2021 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718
Disponibil online 16 June, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-254
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 2

Nanotechnological aspects at electro-activation of secondary dairy products
Vrabie Elvira1 , Bologa M.1 , Paladii Irina1 , Vrabie Valeria2 , Polikarpov Albert1 , Gonciaruc Valeriu1 , Sprincean Cătălina1 , Stepurina Tatiana3
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 Institute of Physiology and Sanocreatology,
3 State University of Moldova
IFMBE Proceedings
Ediția a 4-a. 2020. Switzerland. ISBN 978-303031865-9.
Disponibil online 25 October, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-386
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The pecularities of amino acid migration in protein mineral concentrates under the influence of different Ph and temperature values during electro-activation of whey
Vrabie Elvira1 , Paladii Irina1 , Sprincean Cătălina1 , Vrabie Valeria2
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 Institute of Physiology and Sanocreatology
Scientific Papers. Series D. Animal Science
Nr. 1(63) / 2020 / ISSN 2285-5750 / ISSNe 2393-2260
Disponibil online 25 July, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-99
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 4

Electrical Processing of Whey. Role of Construction, Technological and Energy Characteristics of Reactors
Vrabie Elvira1 , Bologa M.1 , Paladii Irina1 , Stepurina Tatiana2 , Vrabie Valeria3 , Goncharuk Vladislav1 , Polikarpov Albert1 , Sprincean Cătălina1
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 State University of Moldova,
3 Institute of Physiology and Sanocreatology
Surface Engineering and Applied Electrochemistry
Nr. 2(55) / 2019 / ISSN 1068-3755 / ISSNe 1934-8002
Disponibil online 21 May, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-154
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recovery of proteine mineral concentrates from acid whey by electro-activation
Bologa M.1 , Vrabie Elvira1 , Chiţanu Ana2 , Laiciuc Laura2 , Stepurina Tatiana3 , Vrabie Valeria4 , Paladii Irina1 , Iliasenco Olga1 , Polikarpov Albert1 , Gonciaruc Valeriu1 , Sprincean Cătălina1
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 State Agrarian University of Moldova ,
3 State University of Moldova,
4 Institute of Physiology and Sanocreatology
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 27 January, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-501
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The amino acid content in protein mineral concentrates obtained at different electrophysical processing regimes of whey
Vrabie Elvira1 , Sprincean Cătălina1 , Paladii Irina1 , Vrabie Valeria2
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 Institute of Physiology and Sanocreatology
Scientific Papers Series D. Animal Science
Volume LXII, No. 1. 2019. București, România. ISSN 2285-5750; ISSN CD-ROM 2285-5769; ISSN Online 2393-2260; ISSN-L 2285-5750.
Disponibil online 9 July, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-335
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The aminoacid content in protein mineral concentrates obtained at different electrophysical processing regimes of whey
Vrabie Elvira1 , Sprincean Cătălina1 , Paladii Irina1 , Vrabie Valeria2
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 Institute of Physiology and Sanocreatology
Scientific Papers. Series D. Animal Science
Nr. 1(62) / 2019 / ISSN 2285-5750 / ISSNe 2393-2260
Disponibil online 28 July, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-105
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 5

Recovery of amino acids in protein mineral concentrates at electrophysical processing of whey at different ph and temperature values
Bologa M.1 , Stepurina Tatiana2 , Polikarpov Albert1 , Vrabie Valeria3 , Gonciaruc Valeriu1 , Paladii Irina1 , Sprincean Cătălina1 , Vrabie Elvira1
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 State University of Moldova,
3 Institute of Physiology and Sanocreatology
Materials Science and Condensed Matter Physics
Ediția 9. 2018. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 11 February, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-517
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recovery of essential amino acids in protein mineral concentrates at electrophysical processing of whey
Bologa M.1 , Stepurina Tatiana2 , Vrabie Valeria3 , Iliasenco Olga1 , Polikarpov Albert1 , Gonciaruc Valeriu1 , Paladii Irina1 , Sprincean Cătălina1 , Vrabie Elvira1
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 State University of Moldova,
3 Institute of Physiology and Sanocreatology
Materials Science and Condensed Matter Physics
Ediția 9. 2018. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 11 February, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-528
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recovery of non-essential amino acids in protein mineral concentrates at electrophysical processing of whey
Bologa M.1 , Stepurina Tatiana2 , Vrabie Valeria3 , Polikarpov Albert1 , Gonciaruc Valeriu1 , Paladii Irina1 , Sprincean Cătălina1 , Vrabie Elvira1
1 Institutul de Fizică Aplicată,
2 State University of Moldova,
3 Institute of Physiology and Sanocreatology
Materials Science and Condensed Matter Physics
Ediția 9. 2018. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 11 February, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-513
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Variation of the amino acid content in mineral protein concentrates at electrophysical processing of whey
Vrabie Valeria1 , Bologa M.2 , Paladii Irina2 , Stepurina Tatiana3 , Polikarpov Albert2 , Goncearuc Valeriu2 , Sprincean Cătălina2 , Vrabie Elvira2
1 Institute of Physiology and Sanocreatology,
2 Institutul de Fizică Aplicată,
3 State University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-454
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 30