Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (2) |
Articole în reviste din RM - 2. Publicaţii la conferinţe din RM - 10. Publicaţii peste hotare - 4.
Teze/Rezumate în culegeri - 8.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 9
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4
Bioactive potential of some condimentary plants: wild garlic (Allium Ursinum), sorrel (Rumex Acetosa L.), nettle (Urtica Dioica) |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Gutium Olga , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-248 |
Urzicile — plantă miraculoasă în preparate tradiționale |
Gutium Olga , Cazac-Scobioala Viorica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-173-3. |
Disponibil online 19 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-457 |
Urzicile – plantă multifuncțională în preparate tradiționale |
Gutium Olga , Cazac-Scobioala Viorica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-157-3.. |
Disponibil online 15 July, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-402 |
Aspecte tradiționale și tehnologice ale borșului acru, element al patrimoniului gastronomic din spațiul românesc |
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 2. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3337-8-8. |
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-424 |
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Popovici Violina |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-270 |
Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing |
Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Siminiuc Rodica , Gutium Olga |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-255 |
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Gutium Olga |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-707 |
The use of spring herbs in Moldovan people's diet |
Boaghe Eugenia , Gutium Olga , Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-266 |
Plăcinte alese – culese de la străbuni |
Cazac-Scobioala Viorica , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9. |
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-28. Vizualizări-708 |
Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă |
Grosu Carolina , Siminiuc Rodica , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 4(59) / 2020 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 16 February, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-515 |
Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy |
Gutium Olga , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Cazac-Scobioala Viorica |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Vol. 3, Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-42. Vizualizări-496 |
Sarmalele – diversitate și tradiții |
Cazac-Scobioala Viorica , Cîrja Jana , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9. |
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-32. Vizualizări-638 |
Indicii de calitate ai produselor lactate fermentate fabricate din lapte de capră autohton |
Gurmeza Irina , Bulgaru Viorica , Gutium Olga |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5. |
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-258 |
Influența gumei de xantan și amidonului asupra volumului aluatului aglutenic de panificație din făină de soriz |
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Grosu Carolina , Gutium Olga |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-669 |
Proprietățile funcționale ale făinii de năut (Cicer Arietinum L) |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-580 |
Efectul tratamentelor tehnologice asupra evoluţiei substanţelor pectice din boabe de năut |
Gutium Olga |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3. |
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-124 |
Influence of chickpeas flour incorporation on the physicochemical and sensory properties of meat paste preparations |
Gutium Olga |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-465 |
Influenţa tratamentelor tehnologice asupra glicozidelor cianogene din boabele de năut |
Gutium Olga |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3. |
Disponibil online 23 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-115 |
Influence of some technological factors on digestibility in vitro of chickpeas seeds proteins |
Gutium Olga |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-371 |
Nutritional value of chickpea seeds proteins |
Gutium Olga |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-304 |