IBN
Închide

53Publicaţii

582Descărcări

20968Vizualizări

Covaliov (Boaghi) Eugenia
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(3)
ORCiD
Google Scholar ID
Scopus Author ID

Teze/Rezumate în culegeri - 17.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 8
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 9
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 12
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 10
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 7

2023 - 3

Bioactive profile of carob (Ceratonia siliqua L.) cultivated in European and North Africa agrifood sectors
Capcanari Tatiana , Boaghe Eugenia , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Popovici Violina , Radu Oxana , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Ukrainian Food Journal
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 27 November, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hemp Seed Cake Flour as a Source of Proteins, Minerals and Polyphenols and Its Impact on the Nutritional, Sensorial and Technological Quality of Bread
Capcanari Tatiana , Boaghe Eugenia , Negoiţa Cătălina , Siminiuc Rodica , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav , Ţurcanu Dinu
Technical University of Moldova
Foods
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158
Disponibil online 28 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-42
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quality evaluation of sponge cake with milk thistle (Silybum marianum L.) seed powder addition
Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Reşitca Vladislav , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica
Technical University of Moldova
Ukrainian Food Journal
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-4. Vizualizări-114
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 3

Functional profile of carob (Ceratonia siliqua L.) beans and pod pulp originated from the Republic of Moldova
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Radu Oxana , Boaghe Eugenia , Popovici Violina , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Czech Journal of Food Sciences
Vol. 40, / 2022 / ISSN 1212-1800 / ISSNe 1805-9317
Disponibil online 6 July, 2023. Descarcări-38. Vizualizări-240
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pasta
Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Grosu Carolina , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Czech Journal of Food Sciences
Vol. 40, / 2022 / ISSN 1212-1800 / ISSNe 1805-9317
Disponibil online 12 October, 2022. Descarcări-21. Vizualizări-371
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pastry sauce with carob (Ceratonia siliqua) powder
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boaghe Eugenia , Radu Oxana , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Ukrainian Food Journal
Vol. 11, / 2022 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-2. Vizualizări-63
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 2

Effect of grape skin powder extract addition on functional and physicochemical properties of marshmallow
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Capcanari Tatiana , Grosu Carolina , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Ukrainian Food Journal
Vol. 10, / 2021 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-3. Vizualizări-77
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of sea buckthorn berries (Hippophae rhamnoides) on yoghurt biological value and quality
Boaghe Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(45) / 2021 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X
Disponibil online 18 April, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-330
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Physico-chemical and sensory properties of functional confectionery products with Rosa Canina powder
Popovici Violina1 , Radu Oxana1 , Hubenia Viacheslav2 , Boaghe Eugenia1 , Capcanari Tatiana1 , Popovici Cristina1
1 Technical University of Moldova,
2 National University of Food Technologies, Kyiv
Ukrainian Food Journal
Vol. 8, / 2019 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 20 March, 2023. Descarcări-19. Vizualizări-321
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 9 of 9