Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (3) |
Google Scholar ID
Scopus Author ID
Teze/Rezumate în culegeri - 17.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 8
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 9
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 12
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 10
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 7
The effect of using wine by-products in obtaining sweet preparations |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Boaghe Eugenia |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-88 |
Agro-industrial potential of Cannabis Sativa L. seeds as a sourse of biological active substances |
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Negoiţa Cătălina , Boaghe Eugenia , Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-12. Vizualizări-271 |
Bioactive potential of some condimentary plants: wild garlic (Allium Ursinum), sorrel (Rumex Acetosa L.), nettle (Urtica Dioica) |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Gutium Olga , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-237 |
Efectul încorporării pieliței strugurilor în formularea înghețatei |
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-12. Vizualizări-331 |
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-290 |
Effect of grape skin incorporation into ice cream formulation |
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia |
Technical University of Moldova |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-331 |
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake |
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-272 |
Impact of drying procces on peach quality |
Deseatnicova Olga , Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Vişanu Vitali , Ţislinscaia Natalia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-184 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review |
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boaghe Eugenia , Radu Oxana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia , Boiştean Alina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-290 |
Nutritional status of pregnant women from Republic of Moldova |
Boaghe Eugenia , Popovici Violina , Reşitca Vladislav , Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-195 |
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Boaghe Eugenia , Sturza Rodica |
Technical University of Moldova |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-258 |
Sorption characteristics of wheat and jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) flour mixes |
Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica1 , Ţiţei Victor2 , Boiştean Alina1 , Boaghe Eugenia1 , Capcanari Tatiana1 , Zacuțelu Marcel1 |
1 Technical University of Moldova, 2 National Botanical Garden (Institute) "Alexandru Ciubotaru" |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-241 |
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova |
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boiştean Alina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-255 |
Similitudini ale tradiţiilor gastronomice ukrainene cu cele din bucătăria moldovenească |
Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Relațiile etnoculturale moldo-ucrainene în aspect sincronic şi diacronic |
Ediția 6. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-62-448-0. |
Disponibil online 24 December, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-418 |
Evaluation of total carotenoid content in functional food products enriched with rosehip powder (Rosa Canina) |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Radu Oxana , Capcanari Tatiana , Popovici Cristina |
Technical University of Moldova |
Achievements and perspectives of modern chemistry |
2019. Chisinau, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-428-2. |
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-25. Vizualizări-713 |
Albirea şrotului de nuci Juglans Regia L cu peroxid de hidrogen |
Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Siminiuc Rodica , Deseatnicov Olga , Reşitca Vladislav |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-616 |
Influence of water activity on walnuts (Juglans Regia L.) Microbiological and oxidative quality |
Boaghe Eugenia , Reşitca Vladislav , Rubtsov Silvia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-633 |
Predicted nutritional quality of walnuts and oilcake |
Sandulachi Elisaveta , Reşitca Vladislav , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-553 |
Moisture–sorption capacity of walnut kernel, shell and membrane septum (Juglans Regia L) |
Boaghe Eugenia , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga , Tatarov Pavel |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-583 |
Effect of nitrogen treatment on quality of cold pressed walnut oil |
Popovici Cristina , Capcanari Tatiana , Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-493 |
Nontraditional addition in bakery excerpt from plant material |
Lupaşco Andrei , Rotari Elena , Bantea-Zagareanu Valentina , Dodon Adelina , Boaghe Eugenia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-441 |
Prospects of using walnut oil cake in food industry |
Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Paladi Daniela , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-36. Vizualizări-576 |