IBN
Închide
Covaliov (Boaghi) Eugenia
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Google Scholar ID
ORCiD
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 7. Publicaţii la conferinţe din RM - 15. Publicaţii peste hotare - 8.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 12
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 7

2022 - 1

Efectul încorporării pieliței strugurilor în formularea înghețatei
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Universitatea Tehnică a Moldovei
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-97
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 13

Analysis of the content of toxic substances in carrot subjected to heat treatment
Paladi Daniela , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Technical University of Moldova
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.8, Partea 2. 2021. Cahul. ISBN 2587-3563.
Disponibil online 13 December, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-144
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aspecte tradiționale și tehnologice ale borșului acru, element al patrimoniului gastronomic din spațiul românesc
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 2. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3337-8-8.
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-156
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Consumer behavior related to iodine-rich foods intake in the Republic of Moldova
Radu Oxana , Capcanari Tatiana , Chirsanova Aurica , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Popovici Violina
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-90
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Popovici Violina
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-77
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Generic algorithm solution in estimation of the iron absorption potential from complex school meals
Sturza Rodica , Mija Nina , Deseatnicov Olga , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 24 December, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-188
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-95
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of sea buckthorn berries (Hippophae rhamnoides) on yoghurt biological value and quality
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(45) / 2021 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X
Disponibil online 18 April, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-117
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing
Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Siminiuc Rodica , Gutium Olga
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-94
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quince (cydonia oblogna) paste: functional ingredient for pastries
Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Chirsanova Aurica , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-84
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Revitalizarea alivencei moldovenești: tradiție și experiențe de preparare
Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica , Alcaz Olga , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 2. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3337-8-8.
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-138
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Similitudini ale tradiţiilor gastronomice ukrainene cu cele din bucătăria moldovenească
Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Relațiile etnoculturale moldo-ucrainene în aspect sincronic şi diacronic
Ediția 6. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-62-448-0.
Disponibil online 24 December, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-165
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products
Popovici Violina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Gutium Olga
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-519
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The use of spring herbs in Moldovan people's diet
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-81
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă
Grosu Carolina , Siminiuc Rodica , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(59) / 2020 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 16 February, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-230
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 3

Application of pareto principle in monitoring walnuts quality at storage
Sandulachi Elizaveta , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Tatarov Pavel , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-450
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dezvoltarea tehnologiei de obținere a laptelui și a băuturii fermentate pe bază de nuci
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(55) / 2019 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 4 February, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-420
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of total carotenoid content in functional food products enriched with rosehip powder (Rosa Canina)
Popovici Violina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Radu Oxana , Capcanari Tatiana , Popovici Cristina
Technical University of Moldova
Achievements and perspectives of modern chemistry
2019. Chisinau, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-428-2.
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-22. Vizualizări-522
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 4

Chemical, physical and sensory characteristics of peanut milk
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gorbuleac Veronica , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-499
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Features of the production of apricot kernels as a secondary raw material for the food industry
Boeştean Olga , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Dikusar Galina , Netreba Natalia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-396
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 30