IBN
Închide
Cropotova Janna
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Scopus Author ID
ORCiD
ResearcherID
Sciprofile

Teze/Rezumate în culegeri - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 2
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 5
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 10
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2017 - 2

The use of seedless grape varieties for developing dairy-free creams
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Draganova Elena , Parshakova Lidia , Colesnicenco Alexandra
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(41) / 2017 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X
Disponibil online 15 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-249
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thermal properties of fruit fillings as a function of different formulations
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Rocculi Pietro2 , Popel Svetlana1 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Structure
Nr. 14 / 2017 / ISSN 2213-3291
Disponibil online 6 September, 2018. Descarcări-0. Vizualizări-836
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 3

A novel fluorescence microscopy approach to estimate quality loss of stored fruit fillings as a result of browning
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Cocci Emiliano2 , Romani Santina2 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Chemistry
Vol. 194, / 2016 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 4 August, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-297
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Development and quality assessment of heat-stable fruit fillings containing dietary fibers
Cropotova Janna
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(39) / 2016 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X
Disponibil online 4 August, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-258
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of freezing on microstructure and degree of syneresis in differently formulated fruit fillings
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Dellarosa Nicolo2 , Laghi Luca2 , Romani Santina2 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Chemistry
Vol. 195, / 2016 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 4 August, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-275
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5