Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani |
ORCiD
ResearcherID
Sciprofile
Teze/Rezumate în culegeri - 2.
- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 2
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 5
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 10
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2
Crearea compoziţiei autohtone de adaosuri de fier şi vitamine pentru fortificarea făinii şi produselor de panificaţie |
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Suvorova Galina , Pîrgari Elena , Pujailo Evdochia |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1. |
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-325 |
Influenţa congelării asupra calităţii umpluturilor de fructe |
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Pîrgari Elena , Suvorova Galina , Vîcerova Larisa |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1. |
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-260 |
A new opportunity for disseminating food science and technology knowledge at national and EU-level |
Cropotova Janna1 , Schleining G.2 |
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology, 2 Asociația ISEKI-Food, Viena |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-518 |
Influence of different berry varieties on the overall quality of reduced-sugar jams |
Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Cropotova Janna , Sava Parascovia |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor |
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-248-4. |
Disponibil online 4 June, 2019. Descarcări-42. Vizualizări-1035 |
A study on oxidative stability of vegetable oil blends with optimal ratio of polyunsaturated fatty acids |
Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Cropotova Janna , Condraşova Iulia , Colesnicenco Alexandra |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-415 |
An experimental study regarding the influence of the relationship between recipe |
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Condraşova Iulia |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-424 |
Functional bread with iodine |
Popel Svetlana , Draganova Elena , Cropotova Janna |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-371 |
Heat stability and quality characteristics of the fruit fillings used in production of local bakery products |
Cropotova Janna , Popel Svetlana |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-19. Vizualizări-545 |
Optimisation of fatty-acid composition of vegetable oils |
Parshakova Lidia , Popel Svetlana , Cropotova Janna , Condraşova Iulia , Soboleva Inessa |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-357 |
Prospects of the use of vitamin and mineral complexes developed for elimination of iron and acid folic deficiency in the republic of Moldova |
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parshakova Lidia , Condraşova Iulia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-494 |
Prognoza asistată de calculator a compoziţiei echilibrate de acizi graşi polinesaturaţi omega-3 şi omega-6 în amestecuri de uleiuri |
Cropotova Janna |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 9. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-4224-7-5. |
Disponibil online 21 May, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-258 |
Studiul termoplasticitătii fructelor uscate pentru elaborarea compoziţiei noi de bomboane |
Cropotova Janna12 |
1 Universitatea Tehnică a Moldovei, 2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 8. 2010. Chişinău. ISBN 978-9975-9898-4-8.. |
Disponibil online 5 May, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-273 |