IBN
Închide
Migalatiev Olga
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 1
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 6
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 11
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 3

2019 - 1

Goat milk yougurt as a potentially functional food
Popovici Cristina1 , Brînza Renata1 , Cartaşev Anatolie2 , Migalatiev Olga2 , Bogdan-Golubi Nina2 , Golubi Roman2 , Grumeza-Clefos Irina2 , Coev Ghenadii2 , Caragia Vavil2
1 Technical University of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3.
2019. ruse. ISBN 1311-3321.
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-268
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 2

The evolution of quality indices of CO2-extract of walnut kernel
Jenac Ana , Migalatiev Olga , Caragia Vavil
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Биологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения
Том 1. 2013. Kiev. ISBN 978-966-96879-9-9.
Disponibil online 29 September, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-197
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tomato wastes valorisation using the supercritical CO2 extraction
Migalatiev Olga , Jenac Ana , Caragia Vavil
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Биологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения
Том 1. 2013. Kiev. ISBN 978-966-96879-9-9.
Disponibil online 29 September, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-156
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 3 of 3