Scopus Author ID
Articole în reviste din RM - 2. Publicaţii la conferinţe din RM - 2. Publicaţii peste hotare - 1.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Articole în reviste din RM - 2. Publicaţii la conferinţe din RM - 2. Publicaţii peste hotare - 1.
Publicații indexate în SCOPUS - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
Quantification of ochratoxin a in moldavian wines |
Sturza Rodica1 , Lazacovici Olga12 |
1 Technical University of Moldova, 2 National Center for Quality Testing of the Alcoholic Beverages |
Scientific Study and Research: Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry |
Nr. 3(18) / 2017 / ISSN 1582-540X |
Disponibil online 22 February, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-141 |
Determination of organic acids content in moldavian wine by HPLC |
Lazacovici Olga |
National Center for Quality Testing of the Alcoholic Beverages |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-474 |
Исследование состава органических кислот молдавских вин методом ВЭЖХ |
Стурза Петр , Лазакович О |
I.S. Centrul National de Verificare a Calitatii Productiei Alcoolice |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 2(44) / 2013 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 27 May, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-251 |
Comparison of two immobile phases used in HPLC analysis of organic acids in wine |
Sturza Rodica12 , Lazacovici Olga1 |
1 National Center for Quality Testing of the Alcoholic Beverages, 2 Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-365 |
Optimization of analysis conditions for organic acids in wine by HPLC method of analysis |
Sturza Rodica , Lazacovici Olga |
Technical University of Moldova |
Meridian Ingineresc |
Nr. 2 / 2012 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 24 October, 2013. Descarcări-5. Vizualizări-921 |