Goncearuc Vladimir
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Articole în reviste din RM - 2. Publicaţii la conferinţe din RM - 3. Publicații indexate în SCOPUS -
1. Teze/Rezumate în culegeri -
3.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 3
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2018 - 1
|
Электрическая обработка молочной сыворотки. Роль конструктивных, энергетических и технологических характеристик реакторов |
Врабие Эльвира1 , Болога Мирча1 , Паладий И.1 , Степурина Т.2 , Врабие Валерия 3 , Гончарук В.1 , Поликарпов А.А.1 , Спринчан К.1 |
1 Институт прикладной физики АНМ, 2 Молдавский Государственный Университет, 3 Институт Физиологии и Санокреатологии АН Молдовы |
Электронная обработка материалов |
Nr. 4(54) / 2018 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718 |
Disponibil online 29 October, 2018. Descarcări-12. Vizualizări-902 |
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Effect of electrophysical processing, high temperature and PH variations on four whey proteins |
Bologa M.1 , Stepurina Tatiana1 , Iliasenco Olga1 , Sajin Tudor2 , Polikarpov Albert1 , Vrabie Valeria1 , Goncearuc Vladimir1 , Paladii Irina1 , Sprincean Cătălina1 , Vrabie Elvira1 |
1 Institute of Applied Physics, Academy of Sciences of Moldova, 2 "Vasile Alecsandri" University of Bacau |
Materials Science and Condensed Matter Physics |
Editia 8. 2016. Chişinău. ISBN 978-9975-9787-1-2. |
Disponibil online 6 August, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-768 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Electrofractionation of protein mineral complexes obtained by electrophysial whey processing |
Bologa M.1 , Stepurina Tatiana1 , Iliasenco Olga1 , Sajin Tudor2 , Polikarpov Albert1 , Vrabie Valeria1 , Goncearuc Vladimir1 , Paladii Irina1 , Sprincean Cătălina1 , Vrabie Elvira1 |
1 Institute of Applied Physics, Academy of Sciences of Moldova, 2 "Vasile Alecsandri" University of Bacau |
Materials Science and Condensed Matter Physics |
Editia 8. 2016. Chişinău. ISBN 978-9975-9787-1-2. |
Disponibil online 7 August, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-654 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Electrophysical processing of whey: some experimental details |
Bologa M.1 , Stepurina Tatiana1 , Iliasenco Olga1 , Sajin Tudor2 , Polikarpov Albert1 , Vrabie Valeria1 , Goncearuc Vladimir1 , Paladii Irina1 , Sprincean Cătălina1 , Vrabie Elvira1 |
1 Institute of Applied Physics, Academy of Sciences of Moldova, 2 "Vasile Alecsandri" University of Bacau |
Materials Science and Condensed Matter Physics |
Editia 8. 2016. Chişinău. ISBN 978-9975-9787-1-2. |
Disponibil online 6 August, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-611 |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------