Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (2) |
Scopus Author ID
- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 4
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 5
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
The use of seedless grape varieties for developing dairy-free creams |
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Draganova Elena , Parshakova Lidia , Colesnicenco Alexandra |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology |
Nr. 2(41) / 2017 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X |
Disponibil online 15 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-257 |