Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (2) |
Scopus Author ID
- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 4
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 5
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Elaborarea umpluturilor termostabile pentru produse de panificaţie |
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Draganova Elena , Parşacova Lidia , Colesnicenco Alexandra , Pîrgari Elena |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 1(40) / 2016 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 3 May, 2016. Descarcări-21. Vizualizări-847 |