Google Scholar ID
ORCiD
Publicaţii la conferinţe din RM - 4.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ORCiD
Publicaţii la conferinţe din RM - 4.
Concentrate de fibre alimentare din deșeuri vegetale: extragere, caracterizare și aplicații ca ingrediente funcționale |
Barbaroș Maria-Marcela12 |
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, 2 Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2). |
Disponibil online 10 October, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-116 |
Utilizarea subproduselor secundare de origine alimentară ca ingredient durabil pentru produse lactate inovative |
Barbaroș Maria-Marcela |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-406 |
Culturi de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră |
Barbaroș Maria-Marcela , Bureţ Elena , Coev Ghenadii |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0. |
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-28. Vizualizări-778 |
Autochthonous symbiotic cultures for goat's milk yogurt obtaining |
Barbaroș Maria-Marcela , Burets Elena , Coev Ghenadii |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-765 |