IBN
Închide
Pavlinciuc Marcela
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului

Articole în reviste din RM - 3. Publicaţii la conferinţe din RM - 7.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012

2021 - 1

Principiile moderne ale alimentației sănătoase în baza dezvoltării unui sortiment nou de produse alimentare
Şleagun Galina , Iuşan Larisa , Pavlinciuc Marcela , Cojucari Ludmila
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 5. 2021. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-432-9.
Disponibil online 15 November, 2021. Descarcări-68. Vizualizări-472
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 3

Clasificarea snacks-urilor de fructe în baza studiului diversităţii lor pe piaţa mondială
Şleagun Galina , Pavlinciuc Marcela
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Intellectus
Nr. 3-4 / 2019 / ISSN 1810-7079 / ISSNe 1810-7087
Disponibil online 24 December, 2019. Descarcări-48. Vizualizări-803
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehnologia fructelor deshidratate îndulcite şi evaluarea lor în timpul păstrării
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Popa Maria , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-3316-1-6.
Disponibil online 25 August, 2019. Descarcări-24. Vizualizări-741
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Инновационные обезвоженные продукты из фруктов, овощей и ягод
Шлягун Галина , Павлинчук Mарсела , Popa Maria
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-3316-1-6.
Disponibil online 25 August, 2019. Descarcări-34. Vizualizări-672
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

L'étude de l'influence de l'action de rayonnement infrarouge sur la durée de séchage des cerises (Prunus Avium L.) Et des cerises aigres (Prunus Cerasus L.) Sans noyaux déshydratées par osmose
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Popa Maria
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-587
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
L'étude de la dynamique des indicateurs de qualité pendant le processus de séchage des cerises aigres sans noyaux (Prunus Cerasus L.) Aux différents régime de température et pendant le stockage
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-582
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Le changement de la concentration des anthocyanes et de l’indice de dégradation dans le processus de déshydratation des cerises (Prunus Cerasus L.)
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Golubi Roman
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-15. Vizualizări-575
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Degradation kinetics of anthocyanins in sour cherry depending on the drying temperature
Şleagun Galina , Pavlinciuc Marcela , Golubi Roman
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-525
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2009 - 2

Activitatea apei în fructele uscate. Influenţa diferitor factori
Şleagun Galina , Popa Maria , Pavlinciuc Marcela , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice)
Nr. 10(30) / 2009 / ISSN 1811-2668 / ISSNe 2345-1009
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-127
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compararea diferitor regimuri de uscare a perelor deshidratate prin osmoză, utilizând convecţia şi radiaţia infraroşie
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Iuşan Larisa , Popa Maria , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice)
Nr. 10(30) / 2009 / ISSN 1811-2668 / ISSNe 2345-1009
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-135
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 10 of 10