IBN
Închide
Şleagun Galina
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
ORCiD

Articole în reviste din RM - 10. Publicaţii la conferinţe din RM - 11.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012

2023 - 1

Cercetări privind stabilirea unor legături dintre compoziția și procesul de structurare a fructelor-snack-uri
Şleagun Galina , Iuşan Larisa , Cupcea Tatiana , Gordeeva Valentina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(90) / 2023 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 9 January, 2024. Descarcări-3. Vizualizări-67
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 1

Разработка и применение балльной шкалы для органолептической оценки качества фруктовых снеков
Шлягун Галина , Юшан Лариса , Купча Татьяна
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(87) / 2022 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 23 December, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-246
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

Principiile moderne ale alimentației sănătoase în baza dezvoltării unui sortiment nou de produse alimentare
Şleagun Galina , Iuşan Larisa , Pavlinciuc Marcela , Cojucari Ludmila
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 5. 2021. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-432-9.
Disponibil online 15 November, 2021. Descarcări-69. Vizualizări-477
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 3

Clasificarea snacks-urilor de fructe în baza studiului diversităţii lor pe piaţa mondială
Şleagun Galina , Pavlinciuc Marcela
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Intellectus
Nr. 3-4 / 2019 / ISSN 1810-7079 / ISSNe 1810-7087
Disponibil online 24 December, 2019. Descarcări-48. Vizualizări-804
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehnologia fructelor deshidratate îndulcite şi evaluarea lor în timpul păstrării
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Popa Maria , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-3316-1-6.
Disponibil online 25 August, 2019. Descarcări-24. Vizualizări-741
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Инновационные обезвоженные продукты из фруктов, овощей и ягод
Шлягун Галина , Павлинчук Mарсела , Popa Maria
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-3316-1-6.
Disponibil online 25 August, 2019. Descarcări-34. Vizualizări-677
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

L'étude de l'influence de l'action de rayonnement infrarouge sur la durée de séchage des cerises (Prunus Avium L.) Et des cerises aigres (Prunus Cerasus L.) Sans noyaux déshydratées par osmose
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Popa Maria
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-587
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
L'étude de la dynamique des indicateurs de qualité pendant le processus de séchage des cerises aigres sans noyaux (Prunus Cerasus L.) Aux différents régime de température et pendant le stockage
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-582
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 5

Diversificarea sortimentală – o cale viabilă a creşterii consumului fructelor uscate
Şleagun Galina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-253
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diversificarea sortimentală - o cale viabilă de creştere a consumului de fructe uscate
Şleagun Galina , Chiseliova Maria
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(65-66) / 2016 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 19 June, 2019. Descarcări-26. Vizualizări-726
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Le changement de la concentration des anthocyanes et de l’indice de dégradation dans le processus de déshydratation des cerises (Prunus Cerasus L.)
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Golubi Roman
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-15. Vizualizări-580
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Современные технологические процессы сушки в обеспечении качества пищевой сельскохозяйственной продукции
Шлягун Галина
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(65-66) / 2016 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 19 June, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-881
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Современные технологические процессы сушки в обеспечении качества пищевой сельскохозяйственной продукции
Шлягун Галина
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-401
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Cercetări privind calitatea sucului de fructe stors direct şi congelat
Şleagun Galina , Popa Maria , Chicu Aliona , Vîcerova Larisa , Suvorova Galina , Rabotnicova Liudmila , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(58) / 2015 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 April, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-654
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 2

Degradation kinetics of anthocyanins in sour cherry depending on the drying temperature
Şleagun Galina , Pavlinciuc Marcela , Golubi Roman
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-526
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Standarde noi în industria alimentară
Chiseliova Maria , Popa Maria , Şleagun Galina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(50) / 2014 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 3 April, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-539
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

The infrared analyzer ma35 sartorius application for moisture determination in dried apples and carrots
Şleagun Galina , Popa Maria
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-415
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Сomparative evaluation of vacuum and air oven moisture content determination methods for some varieties of dried fruits and vegetables
Şleagun Galina , Popa Maria
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-403
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2009 - 3

Activitatea apei în fructele uscate. Influenţa diferitor factori
Şleagun Galina , Popa Maria , Pavlinciuc Marcela , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice)
Nr. 10(30) / 2009 / ISSN 1811-2668 / ISSNe 2345-1009
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-128
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compararea diferitor regimuri de uscare a perelor deshidratate prin osmoză, utilizând convecţia şi radiaţia infraroşie
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Iuşan Larisa , Popa Maria , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice)
Nr. 10(30) / 2009 / ISSN 1811-2668 / ISSNe 2345-1009
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-136
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 21