Adaosurile nocive în produsele alimentare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
582 15
Ultima descărcare din IBN:
2024-05-28 16:57
SM ISO690:2012
CARASIOVA, Aliona. Adaosurile nocive în produsele alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 26-29 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2019, Vol.2, pp. 472-474. ISBN 978-9975-45-589-3.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2, 2019
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 26-29 martie 2019

Adaosurile nocive în produsele alimentare


Pag. 472-474

Carasiova Aliona
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 2 aprilie 2020


Rezumat

In prezentarea mea a-şi dori sa evidentiez aportul negativ a adaosurilor nocive asupra sănătăţii omului. Consider că aceasta este o problemă actuală, care merită a fi cunoscută de fiecare consummator. În special vreau să atrag atenţia dmv. spre impactul negativ a coloranţilor sintetici nocivi, aditivi alimentari şi alimente conservate care influenţează asupra sănătaţii noastre.

Cuvinte-cheie
aditivi, dieta alimentară, coloranti, procesare, recompense alimentelor