Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-28 16:57 |
![]() CARASIOVA, Aliona. Adaosurile nocive în produsele alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 26-29 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2019, Vol.2, pp. 472-474. ISBN 978-9975-45-589-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.2, 2019 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 26-29 martie 2019 | ||||||
|
||||||
Pag. 472-474 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
In prezentarea mea a-şi dori sa evidentiez aportul negativ a adaosurilor nocive asupra sănătăţii omului. Consider că aceasta este o problemă actuală, care merită a fi cunoscută de fiecare consummator. În special vreau să atrag atenţia dmv. spre impactul negativ a coloranţilor sintetici nocivi, aditivi alimentari şi alimente conservate care influenţează asupra sănătaţii noastre. |
||||||
Cuvinte-cheie aditivi, dieta alimentară, coloranti, procesare, recompense alimentelor |
||||||
|