Analiza modalităților de organizare a funcțiunii de personal în cadrul întreprinderilor din industria alimentară a Republicii Moldova
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
570 7
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-17 09:02
SM ISO690:2012
IURCU, Nadejda. Analiza modalităților de organizare a funcțiunii de personal în cadrul întreprinderilor din industria alimentară a Republicii Moldova. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 26-29 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2019, Vol.2, pp. 293-296. ISBN 978-9975-45-589-3.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2, 2019
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 26-29 martie 2019

Analiza modalităților de organizare a funcțiunii de personal în cadrul întreprinderilor din industria alimentară a Republicii Moldova


Pag. 293-296

Iurcu Nadejda
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 30 martie 2020


Rezumat

Succesul în orice domeniu de activitate social-economică poate fi asigurat numai prin folosirea rațională și eficientă a resurselor umane. În acest context este extrem de important ca toate activitățile din acest domeniu să se desfășoare într-un mod cât mai profesionist, pentru atingerea obiectivelor și în consens cu misiunea întreprinderii.

Cuvinte-cheie
funcțiune de personal, Întreprindere, organigrama, departament de resurse umane, organizare structurală, nivel ierarhic, post, compartiment