Detection of additional compounds with flavouring potential of wines
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
544 9
Ultima descărcare din IBN:
2023-09-20 21:01
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.253 (17)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (444)
SM ISO690:2012
STURZA, Rodica, NEJINSKII, A., LOZACOVICI, D., MARCOCI, Ludmila. Detection of additional compounds with flavouring potential of wines. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 409-414. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Detection of additional compounds with flavouring potential of wines

CZU: 663.253

Pag. 409-414

Sturza Rodica, Nejinskii A., Lozacovici D., Marcoci Ludmila
 
National Center for Quality Testing of Alcoholic Beverages
 
 
Disponibil în IBN: 11 iunie 2019


Rezumat

The study has been focused on the comparative analysis of various analytical techniques for the injection of samples applied to detect the additives with flavouring potential that are used to obtain illicitly the "Muscat" and "Isabela" wines, by implementing the GC/MS method with injection of liquid samples directly into the capillary column, using the "Head-space" method and the solid phase microextraction (SPME).

Cuvinte-cheie
GC/MS, Head-space, SPME, Wine and Flavours